DoubleCheck AB - DoubleCheck och Tenders inleder strategiskt samarbete i syfte att stärka den offentliga affären

DoubleCheck och Tenders inleder strategiskt samarbete i syfte att stärka den offentliga affären

Newsdesk 24/1 09:05

Med DoubleChecks stora upparbetade marknadskunskap inom Business Intelligence och Tenders processer och kompetens inom aktivt anbudsstöd, kan både befintliga och nya leverantörer till offentlig sektor erbjudas högkvalitativt konsultstöd längs hela den offentliga affärsprocessen. Från beslutsstöd till ledningsgrupper via affärsstöd till sälj- och marknadsansvariga samt kvalitetssäkrat anbudsstöd för Anbudsgivare. Förutom affärssamarbetet innebär detta också korsvis representation i bolagens respektive styrelsearbete.

Med start i januari 2017 inleder DoubleCheck och Tenders ett affärsstrategiskt samarbete.

Syftet bakom samarbetet är att utveckla erbjudandet och kundnyttan. Var för sig i att stärka kundvärdet i bolagens tjänster och tillsammans i lärande och tillväxt.Båda företagen är specialiserade inom offentlig marknad och har mångårig erfarenhet från den offentliga arenan.

Vårt fokus är ett samarbete mellan bolagen. Vi ser fram mot att utvecklas tillsammans och skapa ännu större kundnytta. Vi är övertygade om att vi har mycket att erbjuda både varandra och marknaden säger Jonas Jarl, vd för Tenders Sverige.

Vi ser en stark fortsatt framtida utveckling av och fokus på den offentliga marknaden. Intresset för att göra bättre offentliga affärer ökar. Kunskapen hur detta kan göras är starkt beroende på regelverk, processer och praxis. DoubleCheck och Tenders kan tillsammans överbrygga bristande kunskap, behov av ökade leveransresurser samt ett stärkt affärsmannaskap, säger Fredrik Tamm, grundare av DoubleCheck.

För mer information, kontakta:
Fredrik Tamm, vd, grundare och PR-ansvarig DoubleCheck, 070-712 43 57, Till pressmeddelandet




LÅNEFÖREMEDLARE:



ALLA LÅN:




- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status