DoubleCheck AB - DoubleChecks unika affärsvärden blir en del av Dagens Samhälles nya satsning

DoubleChecks unika affärsvärden blir en del av Dagens Samhälles nya satsning

Newsdesk 21/6 12:00

Dagens Samhälle har länge varit den ledande bevakaren av den offentliga marknaden, det vill säga den offentliga sektorns köp av varor och tjänster från privata företag ? en marknad som omsätter i runda tal 1000 miljarder kronor per år.

? Doublecheck är den perfekta partnern. Vi vill utveckla våra granskningar och analyser av den sektor i näringslivet som står för ungefär 25 procent av Sveriges BNP, kommenterar Olov Carlsson, vd och chefredaktör på Dagens Samhälle.

Syftet med samarbetet är också att utveckla nya tjänster och produkter för tidningens läsare och leverantörerna till den offentliga sektorn.

? Vår roll är att säkerställa att offentliga beslutsfattare, både politiker och tjänstemän, har de bästa beslutsunderlagen för att fatta de bästa besluten, säger Olov Carlsson.

Doublecheck samlar bland annat årligen in affärsinformation från kommuner, landsting och stat som ger en inblick i hur alla offentliga inköp fördelas och hur mycket pengar olika bolag omsätter i offentliga kontrakt och upphandlingar.

? Informationen kan brytas ner och analyseras per bransch, delmarknad eller geografiskt område. Dessutom kan man naturligtvis också se exakt vad exempelvis en kommun har köpt, totalt eller per leverantör, säger Fredrik Tamm, vd och grundare för Doublecheck.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status