Bridgestone Sweden AB - Dubbla segrar för Bridgestone på Erzberg

Dubbla segrar för Bridgestone på Erzberg

Newsdesk 29/6 06:41

En tagggad Ossi Reisinger körde hem två vinster på sin Husqvarna och vann såväl Rocket Ride som Iron Road-prologen - båda på Bridgestonedäck - under det klassiska Erzberg Rodeo i Österrike 15-17 juni. Endurotävlingen anses vara den tuffaste dirtbike-tävlingen i världen.

Första dagens Kärcher Rocket Ride med fullt spjäll på stenar och klippor uppför Mount Erzberg. Ossi Reisinger som siktade på sin tredje seger på den superbranta och hala banan valde att åka på Bridgestones Battlecross X20.

Under den tredje dagens tävlingar kunde den österrikiska föraren återigen köra hem segern på Bridgestonedäck under den blixtsnabba Iron Road-prologen ? 13,5 kilometer från start till mål på en förrädisk grusväg.

? Vi är stolta över att Bridgestone får dela prispallen under två events under Erzberg Rodeo. Tävlingarna bjuder på mycket körglädje men är också ett event i världsklass med 1500 deltagare från mer än 30 länder där tusentals entusiastiska åskådare kantar bergsslutningarna. Uppiggande, spännande och det tuffaste testet du kan tänka dig för offroaddäck, säger Nico Thuy, Europachef för MC på Bridgestone.

Världens största däck- och gummitillverkare, Bridgestone, har utvecklat en serie av högpresterande offroad premiumdäck för all typer av terräng och förhållanden.

Mer information: Daniel Norén, : +46 70-515 27 88 Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Husqvarna

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status