Trademax - E-handelsjätten Trademax firar 8 år

E-handelsjätten Trademax firar 8 år

Newsdesk 14/9 05:05

Möbel- och inredningsföretaget Trademax startade som ett litet familjeföretag 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande möbelbutiker på nätet. Företaget ägs av TM Helsingborg AB och har på åtta år gått från 2 till 200 anställda, en omsättning på över 600 miljoner och fler än 350 000 kunder. Förutom 7 fysiska butiker har Trademax e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark och tillhör sedan 2013 Bygghemma Group. 14-18 september firar företaget 8 år med unika erbjudanden och evenemang hela helgen.

En av grundarna och tillika e-handelschefen Thomas Andersson berättar om Trademax resa: ?Vi upplevde att möbler och inredningsprodukter var onödigt dyra. Flera mellanled skulle ha betalt på vägen vilket ledde till höga priser som kunden fick betala i slutändan. Med goda kontakter i branschen kunde vi ta bort mellanleden och erbjuda kunderna riktigt prisvärda kvalitetsmöbler. Och på den vägen är det - vi har kommit långt sedan den där första ordern hemma vid köksbordet.?

Den höga tillväxten är ett faktum tack vare låga priser och snabba leveranser som lett till en växande skara nöjda kunder. Framgångsreceptet är att noga välja ut prisvärda produkter av god kvalitet direkt från fabriken, och att ha ett brett sortimentet som ständigt förnyas. VD:n Christian Eriksson kommenterar: ?Vi har ett nära samarbete med ett fåtal utvalda producenter och är med och utvecklar många av produkterna. På så sätt kan vi hålla marknadsledande priser på det sortiment kunderna efterfrågar. Med nära och långsiktiga samarbetspartners kan vi upprätthålla en kontinuerlig kvalitet och uppföljning som skapar en trygghet både för oss och kunden.?

Trademax har hela tiden präglats av en stark entreprenörsanda, flexibilitet och snabba fötter med fokus på att springa förbi konkurrenterna. Efter IKEA är nu Trademax störst i Norden på möbler online. 14-18 september fyller företaget 8 år och firar stort med utlottning av soffor, unika erbjudanden och överraskningar, såväl i butik som på sajten.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status