SIA Glass AB - Efterlängtade smaker på tillfälligt besök!

Efterlängtade smaker på tillfälligt besök!

Newsdesk 10/3 06:00

Till alla er som längtat och letat. Nu kommer SIA Glass med en favorit i repris, men också en efterlängtad trendig nyhet på tillfälligt besök i butiken. ? Det är kul när glassälskare hör av sig och berättar om smaker de saknar. Därför är vi glada att kunna hälsa våren välkommen med Viol - en retrosmak som tittar fram i mars och försvinner igen i september, säger Stefan Carlsson som är marknadschef.

SIA Glass har hela 39 smaker i butikssortimentet, men vill kunna erbjuda ännu fler och dessutom låta gamla favoriter från förr komma tillbaka under en begränsad period. Vårens nyheter i 0,5-literssegmentet är därför på tillfälligt besök i butikerna. Passa på!

Comeback: Viol

?Jag har spenderat år, vilsen och förtvivlad, utan denna delikata dröm till glass. När kommer den tillbaka?? Ja, vi lyssnar på våra härliga kunder! Nu är våren här med den krämiga gräddglassen med violsmak och violrippel. På tillfälligt besök i butik till och med september!

Efterlängtad: KolaHavssalt?

Smaken som gjort succé i glassbarerna utomlands gör nu entré i butikerna på hemmaplan. Äntligen! En krämig och slät gräddglass, där det söta och mjuka får perfekt balans och nerv från mörk kolasås och havssalt. På tillfälligt besök i butik till och med september!

För mer information:

Stefan Carlsson, Vice VD, Marknadschef

0346-71 51 58

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status