Walkesro Design AB - Elisabeth vill rensa ut gamla kalsonger och trasiga strumpor ifrån de svenska byrålådorna

Elisabeth vill rensa ut gamla kalsonger och trasiga strumpor ifrån de svenska byrålådorna

Newsdesk 27/4 14:39

Bakgrund

I maj lanseras Bachelorbox.se som är den moderna mannens bästa vän. I varje mans liv finns ett par komponenter som är obligatoriska. I alla fall om man frågar grundaren Elisabeth.

- Varje man, kille eller gubbe ska ha hela strumpor, fräscha kalsonger, en go t-shirt, ren tandborste och bra tandkräm Av erfarenhet så vet jag att i alla fall mina söner är dåliga på att fylla på med nytt av samtliga dessa produkter, säger Elisabeth.

Bakom Bachelorbox.se hittar vi en hårt arbetande 3-barnsmamma som har en idé och ett koncept som i grund och botten handlar om kärlek till sina söner och avsky till smutsiga tandborstar och trasiga kalsonger. Tillsammans med sin familj och sina söner bestämde de sig för att bli en uppstickare i e-handels Sverige och faktiskt göra verklighet av alla floskler som finns kring att följa sina drömmar. Ambitionen är att växa snabbt och ta sig in på de övriga Skandinaviska marknaderna inom en 2-års period. Den vinnande ingrediensen är enligt dem själva kärleken till det genuina, transparenta och äkta.

- Vi fick in ett antal kunder bara vi släppte igång nya hemsidan och la den live, så att det finns ett intresse för vår produkt är vi väldigt trygga i. Samtidigt som vi vill värna varje ny kund, samarbetspartner precis som en mamma hade vårdat relationen med sin son eller dotter, säger Elisabeth.

Bachelorbox.se är ett koncept där du har möjlighet att utifrån dina egna varumärkespreferenser få en box med förbrukningsartiklar antingen som prenumeration eller som engångsbox. Idén bakom att göra en prenumerationstjänst av konceptet fick Elisabeth efter att hon under flera år skickade motsvarande boxar till sina 3 söner och ett par av deras kompisar.

Enkelheten

De tyckte det var skönt att inte behöva gå till affären mer eller mindre och få dessa produkter skickade till sig löpande istället, säger Elisabeth.


Vi vet också att alla inte vill prenumerera på produkter så därför kan man köpa alla våra boxar som en engångsprodukter likaväl. Vi tror att paketeringen i sig med en låda av basprodukter med innehåll i olika prisklasser kommer locka en bred målgrupp. Idag finns det 3 stycken boxar att välja mellan: Basic, Nature och Premium - samtliga innehåller alltid 1 t-shirt, 1 par kalsonger, 2 par strumpor, 1 tandborste och 1 tandkräm.


Formatet
Formatet med en box kändes givet då det är precis det jag har skickat sedan 2009, däremot så är lådan aningens mer genomarbetad idag än den var då, säger Elisabeth.

Det som främst skiljer boxarna åt är pris, varumärken och material i produkterna. Men det jobbas redan på att fylla på med ännu fler boxar och paketeringar som ska göra det lätt för kunden att hitta rätt ?match?


Oavsett vilken box som fångar intresset har ambitionen hela tiden varit att det ska löna sig att handla en Bachelorbox jämfört med att gå och köpa produkterna enskilt i butiken. Både i tid och pengar ska det löna sig, det ihop med schyssta villkor och fraktfria leveranser gör att Bachelorbox är konkurrenskraftig oavsett box även mätt på pris. Inga uppsägningstider eller andra krångligheter. Bakom innehållet i våra boxar ligger det mycket gediget arbete med ett helt handplockat urval av produkter och varumärken.

Välkända leverantörer
En av Bachelorbox?s huvudleverantör är Resteröds trikå som också var de kalsongmärke som Elisabeth köpte till sina söner under uppväxten på Resteröds factory outlet i Ljungskile.

Resteröds trikå.

"När vi på Resteröds fick förfrågan från Bachelorbox om att vara deras leverantör på Bas och Underkläder så kände vi oss hedrade. I och med att deras historia innefattar just våra produkter och att det är just dessa som funnits där i lådan och underlättat deras vardag, så ville vi självklart vara med på tåget när de nu vill erbjuda denna service till en bredare publik.

Jag tycker att produkten dom tagit fram är spännande och jag är säker på att den kommer att underlätta konsumentens vardag och dessutom tillföra en känsla av vardagslyx.

Som jag har förstått det så är denna produkt ett resultat utav den kärlek som en mor visat för sina söner. Att våra produkter på Resteröds i sin tur har varit ett verktyg för att utrycka denna kärlek känns helt fantastiskt. Jag hoppas att många hädanefter nås utav denna kärlek som en gång satts i rullning utav grundaren Elisabeth Nyman." - Anders Noden, Försäljning, Resteröds Trikå

Så blev frågan ett namn

Att det ligger ett genuint koncept bakom Bachelorbox råder det inga frågetecken om och faktum är att bakom namnet Bachelorbox finns en kul anekdot.

- Min egen pappa frågade vid ett tillfälle hur många sådana där ?ungkarlslådor? jag skickade varje månad. Blev lite smått ställd då jag i min värld skickade en låda med förnödenheter och lite vardagslyx. Det visade sig senare att anledningen till att han frågade var för han också ville ha en låda skickad till sig själv. Självklart fick han det och ?ungkarlslådan? blev sedermera Bachelorbox och min pappa är gift sedan 50 år tillbaka så han är långt ifrån en ungkarl, säger Elisabeth.

Nu hoppas Bachelorbox.se att nå ut till ännu fler män oavsett ålder och civilstatus och de börjar med Sverige för att sedan ta Skandinavien, därefter Europa.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status