Nya Tierp Arena AB - EM i dragracing 25-28 augusti

EM i dragracing 25-28 augusti

Newsdesk 25/7 05:04

Nu fortsätter dragracingfesten. Den 25-28 augusti möts Europas bästa förare på Tierp Arena för att tävla i världen snabbaste sport. EM-deltävlingen Scandinavian Internationals bjuder på spektakulära motorfordon, både bil och MC, med hastigheter upp till 500 km/h på fyra sekunder.

Du som journalist eller fotograf kan ansöka om pressackreditering senast 11 augusti via: http://tierparena.com/press/

- De svenska dragracingteamen håller världsklass, men nu höjs temperaturen ytterligare och inget kan tas för givet. Det kommer att bli hård konkurrens på banan, säger Pierre Tillaeus, Tierp Arena.

Förutom tävlingarna så bjuds det på en rad aktiviteter för hela familjen. Området utanför banan sjuder av verksamhet med team och fordon som förbereds inför tävlingarna. Dessutom finns en utställning av entusiast- och finbilar, och möjlighet att tävla med sin egna finbil. Den fartglade kan åka med som passagerare i en dubbeldragster med en rutinerad tävlingschaufför i förarsitsen. Detta och mycket mer pågår på Tierp Arena 25-28 augusti.

I anslutning till Tierp Arena finns möjlighet att hyra tältplats eller plats för husvagn eller husbil. På campingen finns tillgång till el, toaletter och duschar.

Läs mer om Scandinavian Internationals på: http://tierparena.com/portfolio_page/2016-08-25-em-dragracing/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status