Selvins Design - ?En helt ny mataccessoar som ersätter plast

?En helt ny mataccessoar som ersätter plast

Newsdesk 30/11 12:12

Till alla människor som gillar stil och funktion finns nu Selvins bestickfodral. Detta bestickfodral är en helt ny accessoar som förhöjer stämning runt picknickduken, under skolutflykten, i plugget eller på jobbet. Det är ett bra val för alla som vill göra medvetna miljöval och minska sin användning av engångsprodukter.

Fodralet är framtaget av två studenter som kände att det måste finnas något bättre än plastpåsar att erbjuda för att ta med sig bestick. Irritationen över kladdiga påsar i överflöd blev till en drivkraft som gjorde att de designade ett eget bestickfodral. Fodralet är gjort i kvalitativ vaxduk från Spanien som gör den enkel att diska av och har en knapp gjord i mässing. Fodralen är handsydda av en sömmerska i Norrköping.

? Jag har länge försökt minska min egna plastkonsumtion och det känns bra att nu kunna skippa engångsplastpåsen till besticken, både för egen del men också att kunna hjälpa fler, säger Stina Wernersson, grundare för Selvins.

Selvins mål är att minska plastkonsumtion i samhället. Vaxduken är därför gjord av 100% bomull och är certifierad samt akrylatbelagd.  Den är certifierad genom Oeko-Tex standard 100 och är godkänd av REACH protocol (Registration, Evaluation, Authorisation and restriction Chemicals).

Fakta om bestickfodralet:

Användning: Vaxduken tål vatten och gör den enkel att diska av

Material: Vaxduk akrylatbelagd i 100% bomull och knappar i mässing

Tillverkning: Handgjord i Sverige

Pris: 129 kr

Längd: 24,5 cm

Bred: 6 cm bred

Design: Mönstret är designat och framtaget av Selvins

Certifierad: Oeko-Tex standard 100


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status