Devotia AB - En ny hylla som verkligen underlättar för oss som följer den starka trenden med kontoret på fickan

En ny hylla som verkligen underlättar för oss som följer den starka trenden med kontoret på fickan

Newsdesk 9/12 08:35

Att jobba på ?kontor? ser i dag helt annorlunda ut än för 10 år sedan. Många av oss ser det som en självklarhet att vi kan ta med oss dator, telefon och anteckningsblock för att kunna jobba på olika platser under dagen. Denna mobilitet ger en otrolig frihet och ökar kreativiteten. Enligt en undersökning av flexworks.com så upplever över 90% att de är mer produktiva när de arbetar någon annanstans än på sitt kontor. Fördelarna med detta arbetssätt har nu fått rejält genomslag och tillväxten inom ?coworking? ligger på 25% per år. Arbetsmiljön har på liknande sätt förändrats för studenter i högre årskurser. Det är mer regel än undantag att gymnasie- och högskoleelever har med sig en laptop under lektioner och raster.

Tyvärr har inte hela miljön anpassats till detta arbetssätt och ett exempel är toalettrummen på skolor, mässor, konferensanläggningar/hotell, kontor och andra kreativa ?coworking? -miljöer. Där är det ovanligt att det finns någon bra plats att placera sin arbetsutrustning på under besöket. Vi har utvecklat en lösning på problemet som vi kallar för ?Shelfie?. Det är en hylla som på ett elegant sätt ser till att arbetsutrustningen håller sig torr och fräsch även i denna miljö.

Shelfie har ett fack för dator, surfplatta eller anteckningsblock som med hjälp av gummilister ser till att utrustningen inte repas. Hyllan högst upp är tänkt för plånbok eller mobil (med en kant som hindrar att mobiler i vibrationsläge skakar ner). Väskor och ytterkläder kan hängas på den integrerade kroken.

Vi på Bathinnovation är stolta över att kunna erbjuda en ny och unik lösning på ett enkelt men vanligt problem.

Shelfie går att beställa i Bathinnovation´s webbutik eller så kan man besöka Kakelspecialisten i Årsta utanför Stockholm.

Shelfie tillverkas i Sverige och görs i borstat rostfritt stål. Andra färger och tryck offereras på begäran.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status