Eco By Sweden - En symbios mellan ekologisk, ekonomisk och social hållarhet är En Hållbar Utveckling

En symbios mellan ekologisk, ekonomisk och social hållarhet är En Hållbar Utveckling

Newsdesk 18/11 07:39

<h2>En historisk förändring skapar också oförutsedda händelser </h2>

Belysningsparadigmet som ligger framför oss är tidigare en händelse som är av historiska mått där en enskild produkt i princip ska bytas ut inom en relativt kort tidsperiod. I Europa. Och stora delar av världen i övrigt. I Europa har vi fått piskan på oss lite extra och viten kommer delas ut till de aktörer som fram till 2020 inte följs direktivets implikationer. 

<h3>Tillverkaren, leverantörer, grossist, återförsäljare och slutkund</h3>

Företag har i stor utsträckning börjat fundera på att byta sin belysning. Detta kan ses som en följd av att Stockholm stad kräver en energiförminskning med 10 procent, vilket kan göras på flera olika vis. Jag förmodar att många bara fått skruva - eller släcka - ner 10 procent av sina lampor för att uppfylla kraven. Många andra har redan bytt till LED-belysning. Många har också gjort dåliga investeringar, men den frågan för bli diskussion i ett annat inlägg. 

<h4>LED-belysning är ett sätt att rationalisera energianvändningen</h3>

Vad gäller det kommade problemet ligger det egentigen i en ovanlig produkt ändå vars namn kan lämnas därhän i detta inlägg. Problemet ligger i Europa men kommer uppstå i Kina. Kina kommer inte kunna leverera denna och fler produkter som den svenska befolkningen och andra europeiska länder kommer behöva för att uppfylla målet. Det finns helt enkelt inte kapacitet. Kinas LED-leverantörer är mycket medvetna om detta problem men det ligger i Europas mediakanaler och andra att föra ut budskapet - För varje dag möter vi människor och ingen har en aning om att det i varje fall bör bli tid att tänka på att byta belysning. Företag kommer få det än värre då Energimyndigheter kommer ställa vite på den som inte uppfyllt kraven.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status