Headspot - En vacker verklighet?Headspot.com finns nu live!

En vacker verklighet?Headspot.com finns nu live!

Newsdesk 24/11 09:22

I morgon på handlarnas stora dag och starten för julhandeln öppnar Headspot en ny stor skönhetsdestination mitt i centra Stockholm.

På Drottninggatan 63 i vad som i folkmun kallas PUB Glashuset öppnar Headspot upp portarna för en multiupplevelse inom skönhet. Salongen som redan finns här har ett av Stockholms och kanske Sveriges största utbud av professionella hårvårdsprodukter. I hyllorna hittar man över 80 stycken märken där till exempel franska Kerastasé har en specialbyggd sektion och L'Oréal har förutom samtliga sin professionella hårvårdsprodukter också sitt utbud av färger i salongsdelen.

Salongen erbjuder förutom traditionell hårvård också Olapexbehandlingar.

Många mäns favorit märke, American Crew, som ju specialiserat sig på groomingprodukter för män har en egen barbershop där man kan bli rakad enligt konstens regler och självklart bli tvättad och klippt.

Naglarna fixar man hos Scratch som utför både manikyr och lättpedikyr här.

Vill du få en avkopplande stund så smit in i hudvårdsrummet och få en snabb ansiktsbehandling med New York baserad hudvårdsmärket Bliss. Där kan du få till exempel en ?Eyes & Shine? som tar 20 minuter och som tar bort alla tecken på trötthet, mörka ringar etc.

Efter denna sköna behandling kan du shoppa alla Bliss produkter och hela skönhetsutbudet på www.headspot.com till webpriser.

Under premiärdagarna så kan du också bli sminkad med bareMinerals produkter och handla dem till 30% rabatt, bli stylad med de senaste inom värmeverktyg från GHD också till 30% rabatt.

Inom kort kommer alla webkunder också att kunna välja skönhetsdestinationen på
Drottninggatan som uthämtningsställe.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status