Cool Company Skandinavien AB - Enklare resor för egenanställda när Uber och Cool Company samarbetar

Enklare resor för egenanställda när Uber och Cool Company samarbetar

Newsdesk 7/3 10:24

Egenanställda hos Cool Company får enklare hantering av sina resor till och från sina uppdrag när de bokar dem genom Uber. Dessutom får de första resan gratis när de öppnar konto och installerar Uber-appen. Det är några av fördelarna med Cool Companys och Ubers nya samarbete.

Cool Company fortsätter att lägga till mervärden för sina egenanställda. I samarbetet med Uber bjuder Cool Company sina egenanställda på en första kostnadsfri resa upp till 150 kronor när de öppnar ett konto hos Uber.

Fördelarna för de egenanställda på Cool Company är kostnadseffektiva resor i Stockholm, Göteborg och Malmö plus snabbare handläggning av ersättning för utlägg de har för resor som uppkommer under deras uppdrag hos sina kunder.

?Det här är en suverän lösning för våra egenanställda när de snabbt och flexibelt ska ta sig till sina kunder. Dessutom till ett lågt pris?, säger Jan Bergstrand VD och grundare av Cool Company.

I Ubers app kan de egenanställda enkelt ange om en resa är privat eller i tjänsten som egenanställd hos Cool Company. Fördelen utöver billiga resor är att den egenanställde får överblick över alla resor som har gjorts i tjänsten. Dessutom kan de få sin ersättning för sina utlägga snabbare eftersom handläggningstiden blir minimal då alla uppgifter är klara när de skickar in sina utläggsunderlag.

?Vi är stola och glada över samarbetet med Uber. Det är en innovativ plattformstjänst som representerar den delade ekonomin och är ett område där våra tjänster passar utmärkt", förklarar Jan Bergstrand.

Den egenanställde anger kampanjkoden ubercool16 när de bokar sin första resa hos Uber för att använda sig av erbjudandet om en kostnadsfri resa upp till 150 kronor. Ubers app finns för Apple iOS, Android och Windows Phone.

Om Cool Company Skandinavien AB

Cool Company Skandinavien AB är ett egenanställningsföretag som förenklar administrationen för konsulter och frilansare att fakturera utan eget företag. För uppdragsgivare erbjuder de möjligheten att anlita extern kompetens genom att Cool Company löser administration och arbetsgivaransvar.

Mer information, kontakta: Jan Bergstrand,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status