Epicenter Stockholm - Epicenter Stockholm blir hemvist för Singularity University i Sverige

Epicenter Stockholm blir hemvist för Singularity University i Sverige

Newsdesk 8/4 09:00

Den teknikvisionära utbildningsinstitutionen Singularity University (?SU?) gör Epicenter Stockholm till sin hemvist i Sverige. Från och med våren 2016 är Epicenter värd för SingularityU Stockholm Salons, som är en serie av talarkvällar med talare från SU:s fakultet och alumninätverk.

Idag 8 april arrangeras den första Salongen, på ämnet The Synthetic Biology Revolution med bl.a. Luís Gustavo, ängelinvesterare, serieentreprenör och grundare av Arcturus Biocloud ?Genetic Engineering as a Service? (USA), och Niclas Nilsson, PhD, Head of Open Innovation på LEO Pharma A/S (DK).

SingularityU Stockholm Salons arrangeras i samarbete med Deloitte och Samsung.

Patrick Mesterton, VD på Epicenter säger i en kommentar: ?Epicenter är den givna hemvisten för SU ? vi arbetar för att återskapa de visioner som Singularity University representerar här på Epicenter. Men detta är bara början. Vi ser fram emot ett utvecklat och fördjupat samarbete framöver.?

Lara Stein, Managing Director Global Development vid Singularity University säger:

?Epicenter är ett regionalt center för teknikinnovation och påverkan. Epicenters styrkor kring att möjliggöra och accelerera lokal innovation är helt i linje med Singularity Universitys värderingar. Vi är glada över att se SingularityU Stockholm Salons dra igång, och vi hoppas att detta är det första av fler initiativ där vi kan samarbeta med Epicenter när vi gör Singularity University globalt.

Elin Wallberg, Corporate Citizenship Officer, Samsung Electronics Nordic säger;

?Samsung är stolta över samarbetet med Singularity University och Epicenter, som vi hoppas ska växa de närmaste åren. Vi delar visionen av tekniken som möjliggörare för att lösa de globala utmaningarna vi står inför, oavsett om det är miljö, hälso- och sjukvård eller utbildning,?

Journalister är välkomna på detta event kl 16.30 den 8 April. Anmäl er till Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status