Epicenter Stockholm - ?Epicenter vinner pris för Best Office Space 2016

?Epicenter vinner pris för Best Office Space 2016

Newsdesk 26/4 06:33

Innovationshuset Epicenter har tilldelats utmärkelsen ?Best Office Space 2016? på Nordic Startup Awards. Priset delas ut för att uppmärksamma kontorslandskap och företag som bidrar till startups ekosystem och skapar en miljö som inspirerar och uppmuntrar innovation. Nordic Startup Awards är en serie av event och prisutdelningar i Norden.

? Vi är mycket glada och stolta över att Epicenter har utsetts till ?Best Office Space 2016?. Det visar att vi har skapat en plats där människor vill vara och som genom sin pulserande, inspirerande och sociala miljö uppmuntrar till innovation, kreativitet och tillväxt, säger Patrick Mesterton, VD på Epicenter.

Epicenter öppnade sitt första innovationshus i januari 2015 i kvarteret Urban Escape Stockholm och huserar medlemmar som Microsoft, Splay, Tictail och Urb-it. Här erbjuds medlemmarna co-working ytor, flexibla kontorslösningar, tillfälliga projektmiljöer, innovationslabb och utbildning i framkant. 

Efterfrågan på medlemskap och platser i Epicenter har varit hög och under vår/sommaren 2016 öppnar ett andra och dubbelt så stort innovationshus i MOOD-kvarteret. Redan nu är det klart att Fishbrain, Mullen Lowe Brindfors, Star Stable och Resolution Games blir bland de första att flytta in.

De två innovationshusen är en del av AMF Fastigheters långsiktiga arbete att vitalisera Stockholm city genom att förvandla flera kvarter och uppmuntra till nya samarbeten. Epicenter är utvecklat av AMF Fastigheter i samarbete med kunskaps- och eventbolaget SIME samt entreprenör- och innovationskonsulterna Result.


För ytterligare frågor, kontakta: Julia Anjou, Epicenter Stockholm

E-post: 

Till pressmeddelandet




LÅNEFÖREMEDLARE:



ALLA LÅN:




- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status