Xlent IT Consulting - Erik Olsson lanserar affärskritisk webbplats

Erik Olsson lanserar affärskritisk webbplats

Newsdesk 12/4 11:57

I veckan lanserades Erik Olssons nya webbplats. Webben som baseras på senaste versionen av EPiServer är utvecklad av XLENT i samarbete med Milk och Erik Olssons inhousekreatörer. En stor del av sidans innehåll föds från Vitecs mäklarsystem som har integrerats via API:et Vitec Connect.

? Med den nya webben får vi ett digitalt skyltfönster som speglar vilka vi är. Oavsett om man når oss från en sökmotor eller Hemnet kan vi ta hand om varje besökare på ett bättre sätt, och paketera informationen efter varje användares situation. Ambitionen har varit att både vårt erbjudande och varje bostad ska presenteras på ett lika attraktivt och överskådligt sätt, oavsett om kunden möter den via webben, i mobilen eller i en trycksak, säger Michael Manniche, vice VD på Erik Olsson.

? Det känns kul att vi fått vara med att ta fram en affärskritisk webbplats i teknisk framkant för en fastighetsmäklare som positionerar sig i det absoluta toppskiktet i Sverige, säger Peter Johansson, projektledare på XLENT.

Efter lanseringsperioden kommer den nya webben att fortsätta utvecklas, bland annat genom en satsning på mer rörligt innehåll.

För ytterligare information:

XLENT
Peter Johansson
E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Vitec

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status