Universitetsmedia Gruppen - Eskilstunaföretaget Universitetsmedia-gruppen sametablerar med Dagens Industri i Norrköping

Eskilstunaföretaget Universitetsmedia-gruppen sametablerar med Dagens Industri i Norrköping

Newsdesk 8/12 09:00

Eskilstunaföretaget Universitetsmedia-gruppen är ett säljdrivet mediehus inom studentkommunikation. Moderbolaget, RTM Business Partner, är det säljkonsultbolag som kommer att driva expansionen av Dagens Industris nya säljkontor på samma adress. Tillsammans väntas de båda bolagen skapa omkring 60 nya jobb.

? I år har vi ökat vår omsättning med ca 40 procent så med denna expansion avser vi att fortsätta med samma ökning kommande år. Eftersom vi tar med oss medarbetare från vårt befintliga kontor till Norrköping ökar även vårt rekryteringsbehov här i Eskilstuna, säger Rickard Åsbäcken VD på Universitetsmedia-gruppen.

Moderbolaget RTM Business Partner har jobbat med studentkommunikation sedan 2007 och samlade för två år sedan alla sina tjänster i dotterbolaget Universitetsmedia-gruppen. Företaget har snabbt växt till att bli en av de största aktörerna i Sverige inom studentkommunikation. I samband med etableringen i Norrköping väntas Universitetsmedia-gruppen och Dagens Industri skapa 60 nya arbetstillfällen, redan under början av 2018.

- Portarna slås upp den första februari i helt nyrenoverade lokaler på Drottninggatan 55, vägg i vägg med Dagens Industris nya säljkontor, säger Rickard Åsbäcken VD. ? Då vårt moderbolag, RTM Business Partner, har fått uppdraget att driva expansionen av Dagens Industris försäljningskontor i Norrköping är det naturligt att vi etablerar på samma adress då det är samma team som driftar båda bolagen, säger Rickard Åsbäcken.

För mer information:

Rickard Åsbäcken, VD Universitetsmedia-gruppen. Mobil: +46 (0) 735 14 11 61. E-post: rickard.asbacken@umgruppen.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status