Gothia Innovation - Espero senaste tillskottet i Gothia Science Park

Espero senaste tillskottet i Gothia Science Park

Newsdesk 7/6 05:00

Antal företag i Gothia Science Park fortsätter att öka. ? Det är spännande att fler innovativa företag väljer att etablera sig här, säger Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Gothia Science Park.

Med utgångspunkt från Skövde arbetar Espero hos kunder runt om i Skaraborg samt i projektform på distans längst med stambanan. Företaget är det senaste tillskottet i Gothia Science Park.

- Gothia Science Park har idag blivit en av Skaraborgs viktigaste platser för innovation. För att kunna leda sina kunder genom den pågående digitaliseringen ser Espero till att vara närvarande där flertalet teknikbolag har startat sin resa. Parken har därför över åren blivit en naturlig samlingsplats för etablerade teknikbolag, växande gasellföretag och disruptiva nykomlingar, säger Andreas Wilhelmsson, vd på Espero.

- Det är glädjande att få välkomna Espero till vår innovationsmiljö. Att företag väljer att etablera sig i Gothia Science Park är en viktig kvittens på att vi har en attraktiv miljö här, säger Kenneth Alfelt på Gothia Innovation AB som är ansvarig för etableringar i Gothia Science Park.

Är du nyfiken på att etablera ditt företag i Gothia Science Park?

Vill du och ditt företag utvecklas och växa genom att vara en del av en inspirerande miljö med tillgång till kontorslokaler och öppna mötesplatser med möjlighet till nya kontakter och nätverk? Då är innovationsmiljön Gothia Science Park i Skövde en plats för er. Här kan ni utvecklas och växa genom att få stöd i att starta och driva företag, utveckla produkter/tjänster, affärer och få tillgång till kompetens.

För frågor kring etablering i innovationsmiljön är du välkommen att höra av dig till Kenneth Alfelt, verksamhetsansvarig för Services och etableringar i Gothia Science Park, via

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status