Rapunzel of Sweden - Eva Fraenkel ny CMO på Rapunzel of Sweden

Eva Fraenkel ny CMO på Rapunzel of Sweden

Newsdesk 19/1 07:00

För att ytterligare stärka och utveckla bolaget mot våra ambitiösa mål har Rapunzel of Sweden rekryterat Eva Fraenkel som ny Chief Marketing Officer.

Genom rekryteringen av Eva Fraenkel säkrar Rapunzel of Sweden ytterligare kompetens för att fortsätta utveckla bolagets internationella satsning. Eva kommer ansvara för bolagets marknadsföring av såväl e-handel som salongsverksamhet och kommer närmast från en tjänst som Marketing Director på Gudrun Sjödén där hon bland annat arbetat med dess framgångsrika internationella satsning. Tidigare har Eva haft ledande befattningar inom Indiska, Åhléns och Venue Retail Group.

? Jag är glad över att välkomna Eva Fraenkel till Rapunzel of Sweden. Hon har en gedigen bakgrund inom både e-handel och retail, och jag är övertygad om att hon kommer bidra med värdefull kompetens för bolagets fortsatta tillväxt. Det ska bli spännande att tillsammans med Eva vidareutveckla Rapunzel både i Sverige och internationellt, säger Sofia Bertills, vd Rapunzel of Sweden.

? Rapunzel of Swedens tillväxtresa och utveckling har verkligen imponerat på mig och att nu få vara med i bolagets fortsatta expansion känns som en spännande utmaning. Tillsammans med övriga medarbetare hoppas jag kunna driva bolaget framåt och etablera Rapunzel som ett ledande internationellt varumärke, säger Eva Fraenkel.

Eva Fraenkel kommer att tillträda positionen som CMO under mars 2017.


För mer information kontakta:

Sofia Bertills, vd Rapunzel of Sweden

E-mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status