Event Logic - Event Logic lanserar ny version av sitt planeringsverktyg för event- och mötesindustrin

Event Logic lanserar ny version av sitt planeringsverktyg för event- och mötesindustrin

Newsdesk 24/11 09:03

Göteborg, 24 november 2015 ? Event Logic meddelade idag att de lanserar en helt uppdaterad version av sitt webbaserade verktyg för planering av event, konferenser och möten. Tillsammans med den nyligen lanserade marknadsplatsen erbjuder nu Event Logic marknadens mest kompletta tjänst för eventbranschen.

Event Logic vill göra eventplaneringen så enkel som möjligt. Målsättningen med den nya versionen har därför varit att öka användarvänligheten. Man har primärt fokuserat på att förenkla navigeringen i verktyget genom att implementera ett mycket mer intuitivt gränssnitt och ett helt nytt utseende. Förutom den nya designen har man bland annat utvecklat en ny budgetfunktion som gör det enkelt att jämföra olika kombinationer av tjänster och leverantörer när man upphandlar, för att på så sätt kunna vara säker på att man får den allra bästa totallösningen.

Man har dessutom, med hjälp av befintliga användare av Event Logic, utvärderat och förbättrat existerande funktioner, för att på så sätt erbjuda bästa möjliga upplevelse för användaren. Några av de förbättrade funktionerna är:

  • Påminnelsefunktion som automatiskt påminner användarna ? eventbokare och leverantörer - om deadlines, så att du inte behöver vara orolig för att missa viktiga datum.
  • Delegering av uppgifter ? en bra funktion om du planerar ett event tillsammans med kollegor. Du får totalkontroll på både vilka uppgifter som delegeras, och status på varje uppgift.
  • Förenklad deltagarhantering som gör det enkelt och smidigt att skapa snygga inbjudningar, bjuda in samt ta emot anmälningar.
  • Nya förbättrade kommunikationsfunktioner där du hanterar all kommunikation mellan både dig och de kollegor du planerar tillsammans med, alla leverantörer samt till deltagarna. Genom att kommunicera direkt i verktyget får du allt samlat på en plats, så att du kan vara trygg med att du har full kontroll på hela ditt event eller konferens.

?Vi är otroligt stolta över vår nya version av Event Logic?, säger Johan Brandt, vd på Event Logic. ?Med det nya gränssnittet och de nya, förbättrade funktionerna är Event Logic det mest omfattande verktyget för planering av event och möten som finns tillgängligt på marknaden idag. Tillsammans med marknadsplatsen kan vi nu erbjuda en heltäckande tjänst som både ökar effektiviteten för bokarna och bidrar med stort värde för branschens leverantörer?, avslutar Johan Brandt.

Förra månaden lanserade Event Logic en ny marknadsplats för event- och mötesindustrin. Den nya marknadsplatsen fungerar som en sökmotor för konferenser, event och möten, och innehåller förutom leverantörer även en stor mängd färdiga konferens- och eventupplägg som man kan begära in offerter på för att sedan boka.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Brandt, vd Event Logic

Mail: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status