Styling & Event by Anna - Eventet som blandar blogg och business

Eventet som blandar blogg och business

Newsdesk 15/3 09:57

Nu är det tillbaka! Eventet för bloggare som driver företag och företagare som vill utveckla sig inom sociala medier. Första evenemanget hölls i november 2014, det var en stor succé med nöjda gäster, sponsorer och utställare, berättar arrangörerna Anna Nilsson och Martina Wipa på Business Bloggers.

I år kör de i större skala och håller till på Södra teatern i Stockholm den 8:e april. Det blir ett öppet hus på dagen, där besökarna dels har möjlighet att mingla med kunniga utställare inom olika ämnen och lyssna på en mängd inspirerande föreläsningar, vad sägs exempelvis om "Hur du vänder näthat till din fördel" med sociala media-experten Nina Jansdotter eller "Hur du kommer igång med en egen podcast" med e-pedagogen Greger Hillman? Dessutom blir det precis som förra året ett stort vinstregn och självfallet bra möjligheter att skapa mängder av kontakter.

Eventet är till för att bloggarna ska kunna få inspiration och kunskap att starta företag eller utveckla sitt befintliga och för att företagare ska kunna få lära sig mer om sociala medier och förstå hur det kan ge fler kunder. Det är också till för att knyta kontakter mellan bloggare och företagare. Kontakter är ju A och O i business-världen, konstaterar Anna, bloggstrateg på Business Bloggers.

Mer information och biljetter hittas på: www.businessbloggersevent.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status