J BIL AB - Expansionen fortsätter - invigning av nya J BIL Väsby!

Expansionen fortsätter - invigning av nya J BIL Väsby!

Newsdesk 16/5 13:04

Lördagen den 20 maj invigs J BIL:s nya anläggning i Upplands Väsby. Den 3 140 kvadratmeter stora anläggningen kommer att inhysa nybilsmärkena Peugeot, Mazda och Mitsubishi. Dessutom blir det stora ytor för begagnade bilar och bilverkstad. 

- J BIL Väsby har alltid varit moderskeppet för oss, säger Robert Johnsson, Affärschef och ansvarig för nybyggnationen. Nu blir det dessutom vårt flaggskepp!

J BIL har bedrivit försäljning av Peugeot på Truckvägen i Upplands Väsby sedan 2001. Det man nu har gjort är att göra en tillbyggnad på hela 1 500 kvadratmeter, detta för att få in två ytterligare nybilsmärken, Mazda och Mitsubishi. Utöver detta fräschar man upp den ursprungliga byggnaden enligt samma standard.

- Det blir fantastiska ytor för både kunder och personal, fortsätter Robert Johnsson. Våra verkstadsplatser blir ljusa och fräscha och alla kundytor blir både trivsamma och på samma gång eleganta.

Läget ut mot E4 är bästa tänkbara och J BIL Väsby räknar med att under ett fullt verksamhetsår kunna sälja 1 300 st nya och begagnade bilar, samt att ta hand om ca 10 000 st bilar i verkstaden. Det tillkommer tre nya lyftar i verkstadsdelen och flera lyftar blir dessutom uppgraderade för att klara tyngre fordon.

- Stockholmsregionen växer så det knakar precis som J BIL. Det här är ännu ett steg i vår utveckling mot att bli en av de största bilåterförsäljarna i Stockholm. Precis som innan kommer kund- och personalnöjdheten i första rummet och utifrån den förutsättningen fortsätter vi vår expansion, avslutar VD John Marnell.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status