Asgari of Sweden AB - ezTracker lanserar sin senaste linje av GPS-trackers, ezTracker Pro

ezTracker lanserar sin senaste linje av GPS-trackers, ezTracker Pro

Newsdesk 5/12 13:28

Nu är ezTrackers senaste linje GPS-trackers här. De är deras mest avancerade GPS Trackers hitintills och är ämnade för seriösa ändamål som kräver lite mer funktionsmässigt och samtidigt riktigt hög prestanda.

Nytt i linjen är bl.a. offline-loggning, och DeepSleep med rörelsevakt som ger ännu bättre batteritid då enheten enbart vaknar till vid rörelse i deep sleep. Det betyder att ni kommer kunna nå extremt långa batteritider då gps trackern har en separat rörelsevakt. ezTracker PRO GPS Tracker kan således t.ex placeras i en värdetransport eller värdeleverans och förvaras där säkert i flertalet år, och spåras vid behov, men den kan även larma vid rörelse så att ni kan livespåra enheten via mobil och dator. 

Med offline-loggning aktiverat sparar ezTracker Pro sin position på ett microSD-kort istället för att sända ut den via SMS, perfekt om man hellre importerar datan direkt till en dator eller är i ett område utan GSM-täckning.

När DeepSleep är aktivt stänger trackern av sig nästan helt, för att endast strömförse de absolut viktigaste kretsarna. När rörelse eller en stöt detekteras aktiverar trackern snabbt sin GPS, och tack vare A-GPS (Assisted GPS) kan trackern få tag på en satellit betydligt snabbare än normalt.

Som ezTrackers andra högpresterande GPS-trackers är Pro-linjen utformad med stryktålighet i åtanke. Då de är IPX7-certifierade (vattentäta ned till 1 meter i 30 minuter) och tack vare kraftiga magneter lämpar de sig mycket väl till spårning av fordon och kräver ingen speciell monteringsanordning.

Pro-linjen av GPS Spårsändare går även att ringa upp för avlyssning via mikrofonen med RSM-funktionen (Remote Sound Monitor). 

ezTracker erbjuder fyra olika modeller av Pro-linjens Spårsändare:

ezTracker Pro lanseras först på Prylstaden.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status