Chalmers Ventures AB Chalmers Ventures AB Chalmers Ventures AB - ?Få snabb hjälp vid urinvägsinfektion med apoteksrecept direkt i mobilen och undvik långa vårdköer.

?Få snabb hjälp vid urinvägsinfektion med apoteksrecept direkt i mobilen och undvik långa vårdköer.

Newsdesk 1/1 01:00

Idag lanseras Urinkollen. En ny och unik tjänst som ger kvinnor möjlighet att få recept på antibiotika mot urinvägsinfektion direkt i mobilen eller via datorn. Såhär undviks långa köer till vårdcentralen och det avlastar dyrbar läkartid. Tjänsten fungerar genom att du loggar in med ditt personliga bank-id och svarar på medicinska frågor som sedan blir bedömda av en legitimerad läkare. Bedömning och eventuellt recept skickas inom 30 min.

Urinvägsinfektion(blåskatarr) hos kvinnor är vanligt men ofarligt. Däremot orsakar det smärta, sveda och obehag. Över hälften av alla kvinnor insjuknar någon gång i en urinvägsinfektion som kräver antibiotikabehandling och 30 % får en ny infektion inom ett halvår.

"Stora vinster för patienter, läkare och samhället. Ökade skatteintäkter på grund av minskad jobbfrånvaro, minskade vårdköer och fokus på mer kvalificerade arbetsuppgifter för läkare.", säger Matilda Lundblad, medgrundare till Urinkollen.

?85% av alla tillfrågade kvinnor önskar använda tjänsten omgående så jag ser att det finns en stor efterfrågan och ser ljust på framtiden för Urinkollen?, säger Matilda Lundblad

?Jag känner direkt igen symptomen för en urinvägsinfektion för jag har haft det förut och vill snabbt bli av med mina besvär. Denna tjänst passar mig perfekt. Jag kan få snabb hjälp och på ett väldigt smidigt sätt. Under tiden kan jag göra mina vanliga vardagssysslor utan att behöva köa på en vårdcentral. ?, säger anonym testare

www.urinkollen.se

För mer info kontakta:

Matilda Lundblad, grundare och VD av Urinkollen, specialist i allmänmedicin


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status