FACOM Nordics - FACOM introducerar 18 V kolborstfri och sladdlös mutterdragare med högt vridmoment

FACOM introducerar 18 V kolborstfri och sladdlös mutterdragare med högt vridmoment

Newsdesk 2/5 15:29

Ergonomisk, hållbar och innovativ är kodorden för den kompakta designen som är 17 mm kortare är den tidigare modellen. Det betyder att möjligheterna för att arbeta på trångt utrymme är markant förbättrade. Maskinen drivs av en mycket stark kolborstfri motor samt ett FACOM 5,0 Ah 18V Li-ion batteri, vilket naturligtvis är kompatibelt med alla FACOMs 18V produkter. Resultatet ger en längre effektiv arbetstid kombinerat med marknadsledande ?breakaway? moment på 1625Nm.* Dessutom har mutterdragaren tre olika hastighetsinställningar som gör att användaren kan anpassa hastigheten till olika situationer.

Produkten och batteriet är framställt av nylonförstärkt plast med ett speciellt lager av T.P.E.** Denna kombination av material ökar styrkan samtidigt som den skyddar mot kemikaler, fett och olja samt repor och skador. 

CL3.CH18SD har även andra egenskaper som förenklar arbetet så som ett smalt grepp som ger en högre komfort och enklare användning när man arbetar med handskar. Den har även ett mycket starkt LED-ljus på foten av maskinen som ökar synligheten i rånga utrymmen samt indikerar när batteriet behöver laddas.

FACOMs 18V kolborstfria mutterdragare med högt vridmoment levereras i en stark och robust ToughSystem väska som är IP65-klassad och skyddar mot vatten och damm. Väskan kan kombineras med andra FACOM ToughSystem förvaringslösningar för ökad bekvämlighet.

?Integrationen av FACOM 5,0Ah Lithium-ion batterier och den kolborstfria teknologin i en mer kompakt sladdlös 18V mutterdragare med högt vridmoment ger de professionella en längre drifttid och ett marknadsledande vridmoment. Användarna har för första gången möjligheten att hantera styrkan och nivån på vridningsmomentet, för att slutföra uppgiften de jobbar på, tack vare de tre individuella fartinställningarna. Detta för att undvika snedvridningar av delar som spänns åt eller skruvas upp?, sa Philip Norris, FACOM Produktchef för Stanley Black & Decker ? gruppen.

Produktegenskaper

  • Maskinens totallängd på 224 mm är 17 mm kortare än den tidigare modellen vilket ger mer plats vid arbete i trånga utrymmen
  • Mycket kraftig kolborstfri motor och FACOM 5,0Ah 18V Li-ion batterier ger en längre effektiv arbetstid
  • Marknadsledande breakaway moment på 1625Nm*
  • Tre olika hastigheter säkrar rätt moment och hastighet på alla uppgifter
  • Stark, robust och flexibel FACOM ToughSystem väska

* Breakaway moment är definierat som det moment det kräver att lösgöra en dels rotation från en stationär position

** T.P.E gjutning ? Thermoplastic Elastomers

Artikelnummer:

CL3.CH18SD (egen enhet)

CL3.CH18SP2 (inklusive ToughSystem väska och två FACOM 5,0Ah Lithium-ion batterier och en laddare)

För ytterligare information om FACOM eller hänvisningar till närmaste FACOM distributör besök www.FACOM.com

Press kontakt: Michael Demant - +45 30 55 48 06 ?

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status