Fastum UBC Förvaltning AB - Fastumgruppen växer med förvärvet av Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB

Fastumgruppen växer med förvärvet av Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB

Newsdesk 8/1 16:11

Fastum UBC Förvaltning AB har idag förvärvat samtliga aktier i Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB. Hela verksamheten som omfattar 40 kunder kommer att integreras i Fastums ekonomiska förvaltning av bostadsrättsföreningar.

?Med förvärvet har nu Fastumgruppen ca 770 avtal under förvaltning vilket ger bra förutsättningar för att vi skall leva upp till att skydda och skapa värde för våra kunder, säger Jan-Åke Stenström, VD?

I Fastumgruppen ingår bolagen AdeX Fastighetsutveckling AB som är specialister på teknisk förvaltning, Fastum UBC Förvaltning AB, Chinbo AB, BoVera Konsult AB samt Berg & Larsson Ekonomisk Förvaltning AB som samtliga är ekonomiska förvaltare av bostadsrättsföreningar. I gruppen ingår även Kronan Försäkringskonsult AB som i samverkan med AdEx b.la. erbjuder skadeförebyggande tjänster.

Med över 85 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och stort engagemang inom bostadsrätt och fastighet sätter vi kundens behov i centrum. Inom gruppen arbetar vi i ett personligt nära team för bostadsrättsföreningen. Med fokus att skydda och skapa värde för kunden.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status