Fidesmo AB - Fidesmo öppnar upp för biljetter i tiden

Fidesmo öppnar upp för biljetter i tiden

Newsdesk 20/9 05:45

Hela Tysklands kollektivtrafik får via tyska VDV eTicket Service och Fidesmo nya sätt att åka kollektivt med teknikens hjälp. Åk med din klocka, ditt armband eller om du vill ditt Fidesmo-kort som du sedan kan ladda med mer innehåll.

Fidesmo har som första företag i världen tecknat avtal om att vara en plattformsleverantör till tyska VDV eTicket Service. Detta gör att alla Fidesmo prylar och kort kommer kunna användas i de system som i dagsläget använder sig av VDV eTicket Service, vilket öppnar upp för att åka i kollektivtrafiken med din klocka, ditt armband eller Fidesmo-kort.

Frankfurt, Hamburg och Berlin är några av de 12 tyska regioner som VDV eTicket Service finns representerade i och de kommer nu alla att öppnas upp för framtidens biljetthantering.

Med hjälp av Fidesmos teknik kan till exempel kaffe-kedjor med medlemskort i förlängningen börja sälja kollektivtrafikbiljetter. Plattformen öppnar upp för nya typer av samarbeten där andra aktörer och företag som idag har egna kort eller smarta prylar kan lägga sina kunderbjudanden på samma ställe som kollektivtrafikbiljetten.

-Med plattformsleverantörsavtalet öppnar vi upp för nya distributionskanaler som kommer att locka till nya typer av användare som för närvarande inte innehar VDV eTicket, säger Dr Joseph Lutgen, Chief Scientist VDV eTicket Deutschland.

-Detta är ytterligare ett steg i vår strävan att samla flera tjänster på ett kort eller pryl med den teknik vi tillhandahåller, säger Mattias Eld, VD Fidesmo.

Konsumenterna väljer i förlängningen själva om de vill ha biljetter och färdbevis på ett fysiskt kort eller nu med Fidesmos hjälp på sin klocka, armband eller annan wearable.


För mer information

Ellinor Rylander, PR and Marketing Manager, Fidesmo,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ticket

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status