Kocken i klackar Catering - Fika i klackar Boxen är här!

Fika i klackar Boxen är här!

Newsdesk 17/11 17:08

Fika i Klackar Boxen erbjuder, Guilt Free Fika, ett glutenfritt och mer hälsosamt alternativt till det traditionella fikat.Både medarbetare, kunder och ni kan äta mängder av härligheter med gott samvete. Rawbollarna är en perfekt mumsbit att ha till kaffet- fria från gluten, raffinerat socker med underbar smak.

Fikakulturen har förändrats. Allt fler suckar när de ser bullen, inte på grund av smaken men för att vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss. Antalet glutenintoleranta har ökat de senaste tjugo åren och sockret, det vita guldet har länge dominerat fikavärlden men nu är det dags för förändring. Tack vare dadelns intåg och mer kunskap om glutens påverkan har jag skapat det perfekta hälsosamma fikat. Sockret ersätts med dadelns hjälp som ger en härlig söt smak samt bidrar till bättre matsmältningen tack vare högt fibrer innehåll, c-vitamin, kalcium, a-vitamin och som att det inte var nog med det är dessa små söta underverk kolesterolfria och innehåller många goda fetter för kroppen. Jag står upp för allas rätt till fika med gott samvete. Fika i Klackar Boxen ska förändra Sveriges fikakultur! Bullen ska få sällskap av ett nyttigare alternativ för dem som är allergiska, hälsosamma eller nyfikna att smaka på någonting nytt.

Välkomsterbjudande: Teckna ett abonnemang nu på Fika i Klackar Box så bjuder jag på första boxen. Med reservation för förändring, beroende på säsong kan smakerna komma att ändras, som till exempel pepparkakssmak till jul. Vi kommer självklart anpassa oss till era önskemål.

Med höga klackar och ett gott humör levereras kontorsfikat på beställning efter era specifika önskemål. Ljudet av klackar kommer förevigt förknippas med Guilt Free Fika. Har ni några frågor, tveka inte på att höra av er till

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status