Flipday - ?Flipday ? Pop Up Pitch ? Världens snabbaste investering

?Flipday ? Pop Up Pitch ? Världens snabbaste investering

Newsdesk 15/8 15:37

Flipday AB skruvar upp tempot och skapar vad som förmodligen är världens kortaste och roligaste investeringsevenemang.

Den 3 september pitchar tre uppstartsfinalister sina företagsidéer mitt i Uppsala centrum. Proffs ställer frågor men ?folket? bestämmer. Uppsala, Stora Torget. Start 12.00. Slut 13.00. I potten: 30 000 kr till vinnaren.

Mikael Persson, VD Flipday AB: ?Flipday filosofin handlar om att bredda intresset för företagande och samtidigt stödja de nya företagen på ett konkret sätt. Utvärderingen efter Flipday 1 (november 2015) visade att ?vanliga människor? gärna engagerar sig i de nya företagen och är seriöst intresserade av hur de utvecklas. Nu fortsätter vi med en ?miniflipp? och där folkets röst bestämmer.?

Andreas Wennberg, projektledare, Flipday AB: ?Ett roligt och bra exempel på hur Flipday kan fungera är ett av företagen från 2015 års Flipday: Bordie. Boardie hade en idé om att göra det bekvämare att åka bygellift. De tog de 20 000 kronorna de vann på Flipday 2015, köpte en bil och åkte till Åre för ett möte där de fick sin första kund.?

Den tredje september sätter Flipday upp en temporär scen på Stora Torget där tre företag får presentera sina idéer och sen är det upp till folket att bestämma vilket företag som ska få 30 000 kronor att omvandla idé till verklighet. Moderator: Stig-Björn Ljunggren.

……………………

För mer information, kontakta Andreas Wennberg, projektledare Flipday AB, tel: 0738 - 118 171, e-post:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status