Fondab AB - Fondmarknaden.se och nyhetsbyrån Finwire samarbetar kring fondnyheter.

Fondmarknaden.se och nyhetsbyrån Finwire samarbetar kring fondnyheter.

Newsdesk 15/11 08:50

Fondmarknaden.se och nyhetsbyrån Finwire har ingått ett samarbete rörande nyheter och händelser inom fondvärlden. Avtalet innebär att Fondmarknaden.se kommer att erbjuda såväl sina egna privatkunder som moderbolaget Fondab?s strategiska partner nyheter ifrån Finwire. Samarbetet innebär också att Finwire bland annat producerar exklusivt material och intervjuer till Fondmarkanden.se?s månatliga nyhetsbrev.

Historiskt har Fondmarknaden.se främst arbetat med fondanalys och rådgivning, men nu har man alltså även gjort en satsning på fondnyheter tillsammans med nyhetsbyrån Finwire.

?Fondmarknaden.se?s vision är att med Sveriges bredaste fondutbud utgöra förstahandsvalet vad det gäller investeringar i fonder. Finwire erbjuder unika nyheter och innehåll som vi bedömer kommer att leda till ett bättre och mer lönsamt långsiktigt sparande för våra kunder och partners. Vi har alltid varit bra på rådgivning kring investeringar i fonder och analys. Nu kompletterar vi vårt erbjudande till våra kunder med ett brett nyhetsflöde kring fonder?, säger Fondmarknaden.se?s VD Mikael Tjäder i en kommentar.

?Fondmarknaden.se är unika genom sitt fokus mot fonder. Nätet är idag fyllt av olika aktörer som är aktiva inom fonddistribution och placeringar, men få har valt vägen att ensidigt fokusera på just fonder. För oss som har dedikerade nyheter inom området är det ett klockrent samarbete?, säger Finwires VD och grundare Mats Hård.

För mer upplysningar

Mats Hård, VD, Finwire, 0738-503545, 

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status