Lindorff - För ökad kundnytta ? Lindorff lanserar E-faktura

För ökad kundnytta ? Lindorff lanserar E-faktura

Newsdesk 29/8 07:00

Idag lanserar Lindorff E-faktura, vilket ökar möjligheten till att förenkla för gäldenärer och ytterligare ta ett steg till att bli fullt ut digitala som företag. Till en början gäller möjligheten avier kopplade till avbetalningsplaner hos Lindorff.

E-faktura via bank innebär att Lindorff skickar fakturor digitalt till mottagarens bank, som nås via datorn, surfplattan eller mobilen. Mottagaren får en avisering i sin bank om e-fakturan och kan betala den genom att godkänna den.

- Vi vill utveckla våra tjänster för att bli så användarvänliga och digitala som möjligt. Vi ser ständigt över att kunna ha en närvaro hela dygnet oavsett dag på veckan. Det handlar i första hand om att tänka utifrån och in, det vill säga tänka på mottagaren och anpassa innehåll efter det. Att vi kan erbjuda att betala sin skuld utifrån sina egna rutiner och förutsättningar tror vi är ett mer tilltalande sätt att ha kontakt med oss på än att anpassa sina rutiner till när vi har öppettider, säger Jörgen Utgren, CDO och Marknadschef, Lindorff Sverige.

Testet Konsumtionsprofilen (självskattningstest om sin privatekonomi), Kundombudsmannen, Plattformen Ta Kontroll, Lindorff24 och ett samarbete med Kivra (digital brevlåda) är exempel på andra digitala tjänster och fler lanseras löpande.

För mer information:

Jörgen Utgren, CDO och Marknadschef Lindorff Sverige ? Tel: 076-326 1250, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status