Triple Steelix - Förändringar inom Triple Steelix

Förändringar inom Triple Steelix

Newsdesk 15/12 08:13

Jernkontoret har utsett Larz Ignberg till ny processledare för Triple Steelix. Han efterträder Jan Andersson vars stora engagemang och arbete har lett fram till att Triple Steelix under senare år drivit och driver ett 50-tal forsknings- och utvecklingsprojekt som bidrar till produkt- och processutveckling bland små och medelstora företag inom stål- och verkstadsindustrin i Bergslagen.

Ledningen förstärks med Tiina Ohlsson som tilldelats den nya tjänsten som biträdande processledare och kommer att arbeta tillsammans med Larz.

Larz och Tiina kommer att ha ett nära samarbete för att säkerställa Triple Steelix syfte, mål och framtida utveckling. Vi arbetar som tidigare med samarbete inom industrin för utvecklingsprojekt och innovation, tillsammans med akademin i våra tre län för forskning och utveckling samt tillsammans med kommuner och andra organisationer. Främst fokuserar vi på våra områden värdekedjan, resurseffektivisering, attraktivitet och kompetens.

Larz, känner ni till tidigare. Han har varit med utvecklingen av Triple Steelix på nära håll under de senaste åren, som Triple Steelix projektledare för värdekedjan. Han har lång erfarenhet från industrin där han arbetat med i utvecklingsfrågor och projekt. Förutom produktion, processutveckling, produktutveckling och strategiarbete har Larz också arbetat med marknadsfrågor, kommersialisering och affärsutveckling.

Tiina, har kommit till Triple Steelix tidigare i år och hon ansvarar för området attraktivitet och kompetens. Hon har varit involverad i Triple Steelix vid två tidigare tillfällen, i styrgrupper och i styrelsen.

-Vi känner starkt för Triple Steelix och ser fram emot att driva verksamheten framåt tillsammans med våra kollegor och samarbetspartners, säger Larz och Tiina.

Med de utökade resurserna i processledningen ser vi fram emot ett givande 2018!

Maj-Britt Johansson, tidigare rektor för Högskolan i Gävle, som varit ledamot av styrelsen under hela den andra programfasen lämnar nu styrelsen och ersätts av Ylva Fältholm, som tillträdde som rektor för Högskolan i Gävle i oktober 2017. Yvla Fältholm är professor i arbetslivsvetenskap och kommer närmast från Luleå tekniska universitet där hon varit prefekt och dekan för den tekniska fakulteten. Vi tackar Maj-Britt för hennes insatser i styrelsen och hälsar Ylva välkommen.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status