FORES - Fores förstärker kommunikationen: Rekryterar Agnes Bondelid

Fores förstärker kommunikationen: Rekryterar Agnes Bondelid

Newsdesk 6/4 09:23

Fores ökar satsningen på information och kommunikation och rekryterar Agnes Bondelid som kommunikationskoordinator.

Behovet av bättre beslutsunderlag är akut i migrationsfrågan, klimatmålen ska skärpas, entreprenörskapet hotas och övervakningen på nätet behöver diskuteras. Alla Fores profilfrågor är centrala i debatten. Därför förstärker den gröna och liberala tankesmedjan sitt kommunikationsarbete genom att rekrytera Agnes Bondelid som kommunikationskoordinator.

? Fores har alltmer blivit den naturliga mötespunkten för många av de frågor som dominerar debatten idag. Det är glädjande men ställer höga krav på oss och därför är det en stor glädje att kunna välkomna Agnes Bondelid som ny medarbetare. Med Agnes blir vi än mer relevanta, aktuella och användbara, säger Mattias Goldmann, vd för Fores.

Fores kommer under året bland annat att arbeta med en översyn av skattesystemet, granska vad som krävs för att motarbeta problem i socio-ekonomiskt svaga områden, se över de globala och nationella klimatmålen och granska vilken information som myndigheter samlar på sig om medborgarna på nätet.

? Det känns otroligt bra att börja på Fores! Att stärka debatten med forskning och sammanföra samhällets olika aktörer är en viktig utgångspunkt för att komma fram till hållbara lösningar på samhällets komplexa frågor. Jag vill bidra till att förstärka Fores roll som en central mötespunkt för de frågor vi arbetar med, säger Agnes Bondelid. Agnes är utbildad inom global utveckling vid Stockholms universitet och har tidigare praktiserat på Fores.

? Det är särskilt roligt att kunna ha en så kort väg mellan praktik och anställning, vilket också är en viktig och positiv signal till de som nu funderar på var de ska söka praktik, säger Mattias Goldmann.

Som kommunikationskoordinator kommer Agnes Bondelid att arbeta direkt gentemot Fores alla fyra program; Migration- och integration, Klimat och Miljö, Ekonomiska reformer och entreprenörskap, Digitala samhället samt 2030-sekretariatet.

Se vidare www.fores.se och www.migrationsinfo.se

Kontaktinformation:

Mattias Goldmann, 070-309 00 45, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status