FORES - Fores Hela Sverige-ansvarig utsedd till Årets Hållbarhetstalang

Fores Hela Sverige-ansvarig utsedd till Årets Hållbarhetstalang

Newsdesk 13/11 14:07

Tove Mellgren, ansvarig för Fores Hela Sverige, är en av Sverige 33 främsta hållbarhetstalanger som är 33 år eller yngre, enligt Aktuell Hållbarhets nya, årliga lista.

Den gröna och liberala tankesmedjan Fores är ensam bland tankesmedjor om att ha närvaro på flera håll i landet, med Fores Syd i Malmö, Fores Väst i Göteborg och Fores Nord i Umeå förutom kontoret i Stockholm. Fores samtliga fyra program arbetar med att systematiskt hämta intryck från hela Sverige: digitala samhället, ekonomiska reformer och entreprenörskap, klimat och miljö samt migration och integration. För detta innovativa arbete och den effekt det får för det politiska samtalet och beslutsfattandet både regionalt och nationellt, prisas Tove Mellgren, Fores Hela Sverige-ansvarig.

- Hållbarhetsfrågor angår alla; offentliga institutioner, privata företag och föreningar. Vi som tankesmedja har lärt oss väldigt mycket av att ha verksamhet runt om i landet och är väldigt glada att många andra ser ett tydligt värde i de erfarenheter det ger, säger Tove Mellgren.

Även Fores Nord lyfts fram som Hållbarhetstalang, genom samarbetspartnern Esams medarbetare Laura Vidje. Hon arbetar med att sprida kunskap om cirkulär ekonomi, hälsosamt byggande och hållbara innovationer och har även utnämnts till årets Cleantechprofil i norra Sverige.

- Enormt roligt för Fores, både denna dubbla utmärkelse och de resultat vi redan börjar se av att mer systematiskt än någon annan tankesmedja vara på plats på flera håll i landet. Detta dubbla pris sporrar oss att göra ännu mer för att hela Sverige ska synas, höras och tas hänsyn till, säger Mattias Goldmann, vd för Fores från klimatmötet i Bonn.

Hela 33-listan finns här.

För mer information om Fores, vänligen kontakta:

Tove Mellgren, samordnare Fores Hela Sverige, tove.mellgren@fores.se 070 347 99 90

Mattias Goldmann, VD tankesmedjan Fores, mattias.goldmann@fores.se 0703 09 00 45


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status