Norrtälje kommun - Företagslots i Norrtälje kommun succé direkt

Företagslots i Norrtälje kommun succé direkt

Newsdesk 16/6 10:50

Det första tillfället för Norrtälje kommuns Företagslots har genomförts och både deltagande företag och kommunens tjänstemän ser redan stora fördelar med det nya arbetssättet.

? Vi tycker att möjligheten att få företagslots i Norrtälje kommun känns mycket bra, en ny erfarenhet för oss. Att kunna få ställa frågor till tjänstemän från olika avdelningar i grupp kändes värdefullt och givande, säger Solveig Kasperi på TP Förskolor.

Företagslotsen ger företag möjligheten att träffa flera ansvariga tjänstemän vid ett och samma tillfälle. Utgångspunkten är att undersöka möjligheterna att genomföra företagets idéer i ett tidigt skede. Det första lotstillfället genomfördes med tre olika företag i början av juni och alla inblandade var mycket nöjda efteråt.

? Företagslotsen sparar mycket tid både för företagen och för den kommunala förvaltningen. Därför känns det jätteroligt att vi kommit igång med vår Företagslots som innebär att vi erbjuder en ny förpackad service till företagen. Intresset har varit stort och vi upplever att företagen fick sina förväntningar överträffade, säger Linda Börjesson, kommunens tillväxt- och utvecklingschef.

Norrtälje kommun arbetar intensivt med att förbättra företagsklimatet och att göra det enklare när företag har kontakter med kommunen.

? Ett av samverkansstyrets prioriterade mål är att vi ska verka för ett växande näringsliv i Norrtälje kommun, därför är det jätteroligt att så många företag redan hittad Företagslotsen och tycker att det är en bra tjänst, säger Ulrika Falk (S), kommunstyrelsens ordförande.

Norrtälje kommuns Företagslots finns tillgänglig varannan vecka och för att vi ska kunna bemanna med rätt personer och förbereda ett bra möte vill vi att företaget anmäler sig på kommunens webbplats minst en vecka före planerat möte. Nästa tillfälle för Företagslots är den 24 augusti.

Tid för Företagslots: jämna torsdagar klockan 14-16

Plats: kommunhuset Ankaret, Estunavägen 14

För mer information kontakta:
Linda Börjesson, kommunens tillväxt- och utvecklingschef, 0176-716 06,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status