Företagsplatsen - Företagsplatsen är numera certifierad integrationspartner till Fortnox

Företagsplatsen är numera certifierad integrationspartner till Fortnox

Newsdesk 21/12 20:06

Redovisningskonsulter och ekonomichefer sköter redovisningen i Fortnox och ägare/ledning surfar sedan runt bland nyckeltal och ekonomirapporter i Företagsplatsen. Så här ser det ut hos många redovisningsbyråer och företag idag. Faktum är att vi har över 15 000 kunder som gör detta!

Snabbt, snyggt och enkelt. Detta har länge varit våra ledord och trots att det går att göra allt mer avancerade rapporter och analyser finns fokus kvar på smidigheten för användaren. Surfa runt bland nyckeltal och klassiska balans- och resultatrapporter eller bygg en helt egen rapport, skräddarsydd för just ditt företag eller kund.

För ett år sedan lanserades den första integrationen mellan Fortnox och Företagsplatsen och under sommaren 2017 kom en utökad variant där även reskontraposter läses över till Företagsplatsen vilket bl.a möjliggör likviditetsprognoser.

Genom att bli certifierad integrationspartner gör vi det ännu smidigare för våra gemensamma kunder då integrationen från och med nu är kostnadsfri för alla som använder Fortnox.

Företagsplatsens VD, Johan Degerfeldt

?-De allra flesta av våra byråkunder använder Fortnox vilket gör att det känns riktigt bra att stärka vårt samarbete som gör att det blir ännu enklare för dessa kunder. Vi kommer fortsätta att utveckla vår tjänst och skapa möjligheter till att förbättra kundernas arbetsprocesser ännu mer, säger Johan Degerfeldt.?

Fortnox Marknadsansvarig Integration, Eric Damberg

Vi tycker det är väldigt roligt att ha Företagsplatsen som certifierad Partner till Fortnox. Företagsplatsen kompletterar Fortnox utbud väl med sitt rådgivningsverktyg som ger företag och redovisningsbyråer en bra överblick över siffrorna i Fortnox och kan därmed fatta beslut och rådgiva utifrån detta.

För mer produktinformation:

http://foretagsplatsen.se/fortnox

https://www.fortnox.se/koppling/foretagsplatsen/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status