Interimum AB - Utbildningar och konsulttjänster inom HR - Först i landet med intensivutbildning till Löneadministratör

Först i landet med intensivutbildning till Löneadministratör

Newsdesk 29/11 09:48

Vi ser brist på löneadministratörer hos många arbetsgivare och startar därför denna utbildning som är en intensiv utbildnings-variant på 5 dagar och drygt 30 timmars undervisning i två steg. Vi har också haft önskemål från olika omställningsfonder om att starta en intensiv utbildningsvariant för personer som är i behov av omställning till ett nytt yrke. Målgruppen är personer som är motiverade till att ställa om till ett yrke med en mycket god arbetsmarknad. 

Målgruppen är personer som är motiverade till att ställa om till ett yrke med en mycket god arbetsmarknad. Huvudutbildare är Karolina Bergman som själv är ägare och VD för Lönefabriken AB. Karolina har drygt 20 års erfarenhet inom yrket och är också engagerad i Tranås utbildningscentrums (TUC) styrgrupp till utbildningen Lönespecialist som är en utbildning på 1,5 år.

Under grundutbildning steg 1 ingår att läsa om lagar, regler, skatter, semester och föräldraledighet och mycket mera. Deltagarna får också kunskaper kring anställningsavtal, tidrapporter, reseräkningar, ledighetsansökningar, skattedeklarationer mm. De kommer även att lära sig vad som krävs av en löneadministratör för att kunna ge god service till anställda och arbetsgivaren. Under Steg 2 fördjupar sig deltagarna ytterligare sina kunskaper inom löneadministration. Steg 2 vänder sig till de som vill bygga på med ytterligare ett
steg med ännu mer praktisk inriktad löneberäkning.

Den huvudsakliga målgruppen för denna utbildning är personer som har ett intresse för siffror och som är i behov av att ställa om till ett nytt yrke.

?Vi kommer till att börja med att erbjuda två tillfällen under första halvan av 2017 i Linköping. Den första omgången startar 27 februari och den andra startar 29 maj. Det ska kul att arbeta tillsmmans med Karolina som är en mycket driven, kunnig och trevlig person.?

Mikael Gustavsson VD Interimum AB 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status