Sanoma Utbildning - Första uppslagsverket inom bolagsrätt

Första uppslagsverket inom bolagsrätt

Newsdesk 25/1 08:54

Rätt Bolagsrätt är årets tillskott i succén Rättserien. Det är det första uppslagverket inom bolagsrätt och passar både lekmän och specialister inom ämnet.


De nya upplagorna av Rättserien ger den som arbetar med ekonomi, administration och HR koll på alla nya lagar och regler för 2017. Böckerna i Rättserien är skrivna av ledande experter inom områdena och uppdateras varje år.

Nytt för i år är Rätt Bolagsrätt som innehåller allt som både lekmän och specialister behöver veta om ämnet.

? Bolagsrätten omfattar flera typer av bolag, från börsbolag till enkla bolag. Oavsett typ av bolag finns regler kring bildande, förvaltning, organisation och upplösning, säger Robert Sevenius, författare.

Rätt Bolagsrätt innehåller mer än 500 sökord samt mallar, illustrationer, blanketter och användbara tips. Det är det första uppslagsverket inom bolagsrätt vilket gör boken unik.

? Aldrig tidigare har bolagsrätten framställts som ett uppslagsverk. Boken är gjord för att få en snabb inblick i begrepp, regler, problem och lösningar utan att man behöver läsa lagtext eller gå på djupet i långrandiga läroböcker, säger Robert Sevenius.

Rätt Bolagsrätt är skriven av Robert Sevenius som är jurist och ekonom med specialisering inom företagsförvärv och bolagsstyrning. Titta på Roberts film här!

Köp boken här!

Rätts erien släpps i januari varje år och består av böckerna Redovisa Rätt, Rätt Moms, Rätt Arbetsrätt, Rätt Lön och Rätt Bolagsrätt. De finns även som en digital tjänst, RättONLINE. Tjänsten har samma innehåll som böckerna men uppdateras oftare.

Rättserien ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förlagsredaktör Amanda Schött Franzén på Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status