Military Work - Fortsatt tillväxt för Military Work ? Etablerar kontor i Malmö

Fortsatt tillväxt för Military Work ? Etablerar kontor i Malmö

Newsdesk 26/8 07:50

Bemannings- och rekryteringsföretaget Military Work är i fortsatt stark tillväxt och för att möta marknadens efterfrågan i södra Sverige så har beslut fattats om att öppna ett kontor i Malmö.

Military Work förmedlar individer med försvarsmaktsbakgrund till den civila marknaden. Military Work är sedan 2013 ett av Försvarsmaktens centrala partnerföretag.

? Ett Malmökontor stärker vår närvaro i regionen och ökar vår förmåga att leverera handlingskraftiga, pålitliga och kompetenta individer till våra kunder. Genom ett lokalt beläget kontor underlättar det ökad samverkan och samarbete med de förband som finns i regionen, säger Mikael Karlsson, vd för Military Work.

I samband med etableringen i Malmö har Mikael Forsberg och Mikael Åkesson rekryterats till det lokala kontoret. Mikael Forsberg har arbetat på Södra skånska regementet och har erfarenheter från flera internationella insatser. Forsberg kommer närmast från en tjänst som säljare och kundansvarig inom bemannings- och rekryteringsbranschen. Mikael Åkesson är reservofficer och har omfattande erfarenhet från chefsbefattningar inom hemvärn och deltidsförband där deltidstjänstgörande soldater och officerare är en naturlig del av verksamheten. Åkesson har även civil erfarenhet från konsultbranschen.

? Jag välkomnar Mikael Forsberg och Mikael Åkesson till Military Work. Vi har valt ut dem för uppgiften och är trygga i att de kommer att leverera, avslutar Mikael Karlsson, vd för Military Work.

För ytterligare information eller högupplösta bilder:

Mikael Karlsson tel. 08-408 057 41 eller E-post: Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status