HållbarTillväxt AB - Fotbollens samhällsnytta blir tydlig med en hållbarhetsrapport

Fotbollens samhällsnytta blir tydlig med en hållbarhetsrapport

Newsdesk 1/7 17:28

Ligan Division 1 herrar har identifierat sin egen hållbarhetsprofil och presenterar nuläget i världens första hållbarhetsrapport för en fotbollsliga. Rapporten visar tydligt på den stora samhällsnyttan som fotbollsverksamhet ger. Förhoppningen är att fler idrottsföreningar följer efter med egna hållbarhetsrapporter för ett mer långsiktigt hållbart idrottssverige.

Kom och lyssna när Johan Englund, ordförande för intresseorganisationen Ettanfoboll, intervjuastisdagen den 2 juli klockan 10.00 hos HållbarTillväxt på Hamngatan/Hamnplan.

Heta stolen ? Hållbar Tillväxts ABs spännande intervjuer visar bredden i ochmöjligheterna med hållbarhetsarbete i näringslivet

Hållbarhet blir allt mer aktuellt för företag i Sverige. Följ intervjuerna i Heta stolen hos HållbarTillväxt AB och få med dig nyttig kunskap och tips för det dagliga arbetet. Intervjuerna speglar bredden i hållbarhet, hur det påverkar den interna verksamheten i praktiken och hur hållbarhetsarbetet kan vändas från kostsam administration till ett verkligt stöd för en bättre och mer lönsamma affärer.

www.hallbartillvaxt.eu


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status