Asgari of Sweden AB - Foxwell inleder större samarbete med Prylstaden.se - Nu är avancerad personlig bildiagnostik billigare än någonsin!

Foxwell inleder större samarbete med Prylstaden.se - Nu är avancerad personlig bildiagnostik billigare än någonsin!

Newsdesk 5/4 10:00

Prylstaden.se lanserar nu två spännande felkodsläsare från välkända Foxwell för alla som vill ha avancerade funtioner till ett mer rimligt pris!

Foxwell NT204

Den första felkodsläsaren går vid namnet NT204 och är ämnade för de som tycker om lite mer avancerade funktioner men samtidigt inte vill lägga flera tusen på en proffs-modell.

Felkodsläsaren har en tydlig färgdisplay på 2.4" och använder Foxwells ikonbaserade gränssnitt för enkel navigering. Tack vare denna färgdisplay kan du nu få live-data i formen av en rörlig graf som både visar live-data och loggad data! 

Enheten har automatisk diagnostik och kan snabbt larma vid upptäckta fel med den inbyggda högtalaren eller via de 3 st fristående LED-dioderna, något som är väldigt smidigt om man inte vill sitta fastlimmad framför felkodsläsaren när man diagnosticerar sin bil.

Förutom livedata och autodiagnostik kan felkodsläsaren även hämta VIN, CID och CVN-koder, läsa och ta bort olika DTC-koder, släcka servicelamporna och direkt visa lagrade definitioner på felkoder, så man slipper söka upp dem själv.

Felkodsläsarenär universell och går att uppdatera helt gratis via Foxwells hemsida.

Läs mer här

Foxwell NT624 - AutoMaster Pro

Den andra universella felkodsläsaren är ämnad för proffs som söker maximal prisvärdhet för pengarna, men ändå behöver mer avancerad teknik.

NT624 har en stor bakgrundsbelyst färgdisplay på 4.3" och använder Foxwells ikonbaserade gränssnitt som snabbt går att navigera. Felkodsläsaren är beklädd i gummi vilket ger den stöt-tålighet och ger den en skön, ergonomisk känsla i handen.

En av de häftigaste funktionerna med denna felkodsläsare är att man enkelt kan jämföra två olika sensorer i bilens system direkt på samma graf, detta gör det lätt att se hur två olika system påverkar varandra, något som kan göra mer djupgående diagnosticering betydligt enklare.

Det finns lite som NT624 inte kan diagnosticera och nollställa, enheten är kompatibel med de senaste modellerna upp till årsmodell 2016 och uppdateras regelbundet via Foxwells hemsida. 18 månader fria uppdateringar ingår.

Läs mer här


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status