Fraktjakt AB - Fraktjakt Öppnar Webbutik

Fraktjakt Öppnar Webbutik

Newsdesk 29/4 07:53

Fraktjakt som tillhandahåller ett molnbaserat system för fraktberäkning och enkel fraktbokning öppnar nu upp sin egen e-handelsverksamhet med fraktrelaterade produkter. Därmed erbjuds kunderna också möjligheten till inköp av de vanligaste produkterna som kan tänkas behövas när paketen ska packas och skickas.

  • Vi får dagligen mängder med frågor från våra användare om var de kan köpa förmånligt emballage, packtejp och fraktetiketter så vi ville helt enkelt erbjuda möjligheten till enklare inköp av de produkter som vi får mycket frågor om. Att våra kunder också får möjlighet till en samlingsfaktura på både frakt som inköp av emballage har redan gett positiv respons, säger Joakim Ekström på Fraktjakt

Vi ser också att vi genom vår e-handelsverksamhet med fysiska varor kan lära oss ännu mer om vad e-handlaren behöver i sin fraktbokningsprocess som vi kan appliceras i de moduler vi skapar mot de olika e-handelsplattformarna, som enklare hantering av returer mm. Vår Shop är förstås integrerad mot vårt eget system för fraktadministration.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status