Frontit ab - Frontit en av Europas Bästa Arbetsplatser 2017

Frontit en av Europas Bästa Arbetsplatser 2017

Newsdesk 9/6 05:37

En stark företagskultur och familjeanda samt att man trivs med sina kollegor är några av anledningarna varför medarbetarna väljer att arbeta på Frontit. Igår publicerade Great Place to Work sin årliga lista över Europas Bästa Arbetsplatser i Paris där Frontit placerade sig på plats 30 i kategorin för små och mellanstora arbetsplatser. Frontit rankades på årets lista tillsammans med 124 andra organisationer runt om i Europa men har även tidigare placerat sig på listan 2013 och 2015.

Mer än 2300 organisationer deltog i nationella undersökningar i 19 europeiska länder där Great Place to Work finns representerade. Utifrån dessa listor bestäms vilka som placerar sig bland Europas Bästa Arbetsplatser. Att odla en känsla av samhörighet är en av de viktigaste komponenterna för att motivera sina medarbetare, enligt en studie som Great Place to Work publicerat i samband med sin årliga lista. Hela 18 svenska företag och organisationer fick i år utmärkelsen.

?Det är fantastiskt kul att vi hamnade på listan över Europas Bästa Arbetsplatser och är ett tecken på att vi lyckas med vårt arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare. För oss är våra medarbetare viktigast och vi har dem att tacka för denna finna utmärkelse. Att det är 18 svenska företag och organisationer på listan är verkligen ett tecken på att vi i Sverige ligger i framkant bland arbetsplatserna runt om i Europa?, säger Anneli Angeling, VD Frontit AB.

Tidigare i år utsågs Frontit för sjätte året i rad till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och är invald i Great Place to Works ?Hall of Fame?. Dessa utmärkelser är tecken på företagets uthålliga arbete med att vara en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs. Läs mer


Om Europas Bästa Arbetsplatser
Great Place to Works årliga europeiska lista rankar de bästa arbetsplatserna i Europa. Länder som i år ingår i rankingen är Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Sverige, Spanien, Storbritannien, Turkiet, Tyskland, och Österrike. Mer än 2300 företag deltog i nationella undersökningar i 19 europeiska länder där Great Place to Work finns representerade. Utifrån dessa listor bestäms vilka som placerar sig bland Europas Bästa Arbetsplatser.

Listan med samtliga vinnare: Se listan här 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status