Frontit ab - Frontit på fortsatt frammarsch ? Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017

Frontit på fortsatt frammarsch ? Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017

Newsdesk 29/3 08:04

För sjätte året i rad kniper Frontit en plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017 och får därmed fortsatt utdelning för sitt långsiktiga arbete med att vara en attraktiv arbetsplats. Undersökningen genomförs av Great Place to Work och igår på den årliga galan offentliggjordes listan över de arbetsplatser som utsetts till Sveriges bästa. I år hamnade Frontit på en sjunde plats på listan i kategorin medelstora organisationer och mottog dessutom utmärkelsen "Hall of Fame" för sitt uthålliga arbete med att vara en attraktiv arbetsplats. 

- Vi är stolta och glada för att vi återigen är placerad på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Det är ett gott betyg på att vi uthålligt lyckats skapa en attraktiv arbetsplats där våra medarbetare trivs, säger Anneli Angeling. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi är noga med att leva vår vision, och inte låta ambitionerna stanna vid några fina ord på en powerpoint. Min viktigaste roll är att skapa en arena för medarbetare som kan vara aktiva i de frågor de vill, menar Anneli. Det viktiga är att vara lyhörd och inkludera alla i företagets fortsatta resa.

Great Place To Works medarbetarundersökning är världens största och besvaras av över 10 miljoner människor i över 50 länder. Eftersom undersökningen ser likadan ut i hela världen kan de även sammanställa resultat och jämföra olika länders resultat. Det är en tydlig global trend att företag som är bra arbetsgivare också blir väldigt framgångsrika generellt.

- Grunden till varför våra medarbetare trivs hos oss är kollegorna, möjligheten till kompetensutveckling, ett personligt ledarskap och en stark företagskultur. Vår familjekänsla och kultur är något som vi bygger tillsammans och är en central del i vårt arbete varje dag, varje månad, varje år, menar Anneli.


Om Sveriges Bästa Arbetsplatser 

Varje år genomför Great Place to Work® en världsomspännande arbetsplatsstudie och utvärderar kvalitén på tusentals arbetsplatser från två perspektiv. I Sverige deltar flera hundra organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Det är listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Totalt listas 54 organisationer som Sveriges Bästa Arbetsplatser 2017. Se samtliga listor här : www.sverigesbastaarbetsplatser.nu

Läs mer om Frontit som arbetsplats 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status