Frontit ab - Frontit tecknar avtal med Myndighetsnätverket

Frontit tecknar avtal med Myndighetsnätverket

Newsdesk 21/6 05:15

Frontit har tecknat ett avtal med Myndighetsnätverket gällande utbildning i processledning. Myndigheter som ingår i nätverket är bland annat Bolagsverket, Försäkringskassan, Mittuniversitetet, SPV (Statens tjänstepensionsverk), Tullverket, Kriminalvården, CSN (Centrala Studiestödsnämnden), MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) med flera.

Avtalet gäller från och med 1 september 2017 till och med 31 augusti 2018. Efter sommaren är den första leveransen där Anders Ljunggren och Fredrik Cillerwall är leveransansvariga från Frontit.

- Att nu Frontit får utökat förtroende med detta avtal är såklart jätteroligt och är ett tecken på att de är nöjda med de leveranser vi gjort hos dem hittills. Vi ser fram emot att utveckla vår relation ytterligare, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvall.

Detta avtal stärker Frontits fortsatta positionering på marknaden som har befintliga ramavtal med många andra stora aktörer på marknaden.

Om Myndighetsnätverket 
I Myndighetsnätverket ingår sexton olika myndigheter med sexton olika uppdrag som innovativt samverkar för utveckling i regionen. Myndigheter som ingår utöver ovan nämnda är Länsstyrelsen Västernorrland, Rättshjälpsmyndigheten, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Förvaltningsrätten i Härnösand, Sundsvalls Tingsrätt, Kammarrätten i Sundsvall, Folke Bernadotte Akademin, Hovrätten för nedre Norrland. Läs mer om nätverket: http://myndighetsnatverket.se/


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status