Frontit ab - Frontit tecknar flerårigt ramavtal med Region Östergötland

Frontit tecknar flerårigt ramavtal med Region Östergötland

Newsdesk 31/1 07:46

Frontit har fått förnyat förtroende av Region Östergötland genom ett ramavtal kring projektledning samt projekt- och portföljstyrning. Avtalet börjar att gälla den 16 januari 2017 och löper under 2 år med option på förlängning 2 x 1 år.

Region Östergötlands mest omfattande uppdrag är att erbjuda invånarna i Östergötland en bra hälso-, sjuk- och tandvård och har cirka 12 000 medarbetare i regionen. Frontit har lång erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor och har sedan etableringen i Norrköping 2014 hjälpt Region Östergötland kring just projektfrågor.

?Att vi nu får fortsatt möjlighet att arbeta med Region Östergötland och hjälpa dem höja sin kompetens inom projektarbete och hur man på bästa sätt driver förändring känns oerhört kul. Våra konsulter är experter inom området och nu får vi vara en del av kundens fortsatta resa framåt och hjälpa dem öka sin förmåga att leverera nytta och effekter på lång sikt i sin verksamhet?, säger Gunilla Zandin VD för Frontits verksamhet i Norrköping.

I Region Östergötlands upphandling fick Frontit avtal inom samtliga tre områden som anbud lämnades på ? utbildning i projektmodell samt projektstöd till projekt, vidareutveckling av projektmodell samt projektstöd och projektledare och förstudieledare.

?Vi tror på effektiva sätt att driva förändring som leder till nytta hos våra kunder och har ett tjänsteerbjudande som är mycket efterfrågat på marknaden. Nu ser vi fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med Region Östergötland och med detta ramavtal skapar vi fler möjligheter att fortsätta växa som bolag?, säger Gunilla om Frontits position på marknaden.


För mer information, kontakta:
Gunilla Zandin, VD Frontit Norrköping
Tel: 070- 265 70 27


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status