Frontit ab - Frontit tecknar nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland

Frontit tecknar nytt ramavtal med Landstinget Västernorrland

Newsdesk 15/8 04:58

Frontit får fortsatt förtroende av Landstinget Västernorrland i och med ett nytecknat ramavtal. Ramavtalet som gäller under fyra år innefattar tjänster inom ledning och styrning, verksamhet och strategi samt även systemutveckling och systemförvaltning. Uppskattad omfattning på upphandlingen är 50 MSEK.

Frontit som är ett konsultbolag specialiserade att driva förändringsprojekt har sedan tidigare många ramavtal med stora aktörer på marknaden och får nu även fortsatt förtroende av landstinget. Med sina över 140 medarbetare erbjuder bolaget konsulttjänster inom projekt, verksamhetsutveckling och kvalitet och har funnits i Sundsvall sedan 2011.

Landstinget beräknas köpa tjänster från ramavtalet till ett värde på cirka 50 miljoner kronor under avtalsperioden, som gäller till och med 2019-08-31 med option till 2021-08-31.

- Att vi nu får fortsatt förtroende av Landstinget Västernorrland är såklart jätteroligt. Det är en oerhört viktig affär i regionen och är ett tecken på att vi är en stabil partner för den offentliga sektorn och våra övriga kunder. Dessutom skapar det ytterligare möjligheter för oss som bolag att växa med fler medarbetare, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvall.

Detta avtal stärker Frontits fortsatta positionering på marknaden som redan har ramavtal med bland annat Bolagsverket, Centralastudiestödsnämnden (CSN), Försäkringskassan, Statens tjänstepensionsverk (SPV), Sundsvalls kommun med flera.

Om Landstinget Västernorrland
Landstinget Västernorrland arbetar för liv, hälsa och hållbar utveckling i regionen. Landstinget ansvarar för att det finns bra sjukvård för alla, och att ge förutsättningar för en god hälsa för alla invånare i Västernorrland. Genom insatser för tillväxt, för utbildning, kultur och forskning bidrar Landstinget Västernorrland till att skapa ett livskraftigt län för dig att leva och verka i. Läs mer


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status