Stockaboo AB - FrontOffice köper 20 % av Stockaboo!

FrontOffice köper 20 % av Stockaboo!

Newsdesk 12/7 11:37

FrontOffice köper in sig i Stockaboo efter att bolagen har haft tidigare lyckade samarbeten.

Stockaboo har tidigare genomfört 15 frågor ? den tjänst där Stockaboos användare väljer frågor som Stockaboo sedan ställer i en filmad intervju ? med såväl FrontOffice som Abelco och The Great Wild, vilka FrontOffice är delägare i. The Great Wild använde också Stockaboo i första hand för att få in pengar till en emission, genom ett exklusivt erbjudande för Stockaboos användare att gå med i emissionen innan det gick ut till övriga intressenter.

Tanken med FrontOffices köp av 20 % av Stockaboo är att de bolag FrontOffice arbetar med och investerar i ska få nytta av de tjänster Stockaboo har att erbjuda. FrontOffice blir en attraktivare partner för bolag som de arbetar med samtidigt som Stockaboo utökar sin kundbas på ett effektivt sätt, vilket kommer att leda till en tillströmning av nya användare.

? Vi är glada att få in en partner som har god kontakt med många bolag och med hjälp av FrontOffices kontaktnät och Johan Lunds erfarenhet är vi övertygade om att vi kan få Stockaboo att växa i ett högre tempo än tidigare, säger Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

? Vi har haft lyckade samarbeten tidigare och jag har följt Stockaboo med spänning från start. Jag ser stor potential i Stockaboo och jag är övertygad om att vi tillsammans kan få bolaget att utvecklas och växa på ett bra sätt, samtidigt som FrontOffices koppling till Stockaboo ger ett mervärde för våra kunder, säger Johan Lund, VD i FrontOffice.

För mer information, kontakta Mathias Johansson, VD i Stockaboo.

Om Stockaboo:

Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror och grundläggande frågor angående finanshandel.

Om FrontOffice:

FrontOffice Nordic AB är ledande inom företagsrekonstruktioner och erbjuder tjänster inom bland annat ekonomi, juridik och finansiering. Bolaget använder sig av en egenutvecklad teknisk plattform, KROSS, som identifierar bolag i ekonomisk kris i ett tidigt stadium. Att vidta åtgärder tidigt är av avgörande betydelse om en företagsrekonstruktion ska bli framgångsrik. FrontOffice har räddat över 100 bolag sedan start.

webb: www.stockaboo.com

e-mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status