VEIDEC AB - ?Full fart med VEIDEC och Emelie Moe i Clio Cup

?Full fart med VEIDEC och Emelie Moe i Clio Cup

Newsdesk 4/5 08:13

Emelie Moe är racerföraren som vill göra rent hus, inte bara på tävlingsbanan utan även i arbetslivet. Privat arbetar Emelie som säljare på Officebutiken AB i Östersund, ett företag som levererar kontorsmaterial och är ett systerföretag till Office Document som säljer och servar IT- dokumentlösningar. En stor del av verksamheten består i att ge kunderna service ? och det är där VEIDEC:s miljövänliga produkter i GREEN WORLD-sortimentet kommer in i bilden.

? Vi använder VEIDEC:s produkter i vår serviceverksamhet för skrivare och kopiatorer, säger Emelie. Där vi tidigare använde ett trettiotal olika kemikalier klarar vi oss nu med cirka fem, sex av VEIDEC:s produkter och vi har därmed kunnat städa upp ordentligt i produktfloran.

? I år påbörjar vi en resa för att implementera VEIDEC:s produkter som en standard för våra servicetekniker. Deras arbete underlättas avsevärt när de vet exakt vilken produkt som ska användas till vilket ändamål. Det skapar också en säkrare och miljövänligare arbetsmiljö för våra tekniker.

Samarbetet mellan Officebutiken/Office och VEIDEC har knutits samman i Emelies satsning på Clio Cup, en racingserie som ingår i STCC:s paket av racingklasser. Emelie Moe gör i år sin tredje hela säsong i mästerskapet. I helgen var det säsongspremiär i Skövde och även om det inte slutade på prispallen den här gången, Emelie blev nia och elva i de två heat som kördes, så hade hon farten.

? Det kändes väldigt bra, säger Emelie. Jag hängde med bra och kände att jag har tagit ett steg till i min utveckling som förare över vintern. Målet för i år är att jag ska höja min resultatnivå och jag siktar på prispallen varje gång jag är ute på banan.

För VEIDEC innebär samarbetet med Officebutiken/Office AB en möjlighet att skräddarsy och utveckla sina produkter för en specifik marknad.

? Vi ser till att ta fram lösningar för de speciella behov som kontorsbranschen har, säger Rickard Pålsson, som tillsammans med Hans Pettersson grundade VEIDEC. Våra produkter ska fungera i alla miljöer, ute och inne, på verkstäder och kontor, och det ställer stora krav på allt från förpackning till innehåll.

? Emelie är en utmärkt representant för VEIDEC och hon har en lysande framtid på tävlingsbanan. Genom Emelies deltagande får vi både exponering och en fantastiskt bra representation av våra produkter och vårt varumärke på tävlingsbanorna.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status