Fanchinima Fanchinima - Plotagon låter dig göra animerade julhälsningar

Plotagon låter dig göra animerade julhälsningar

Newsdesk 1/1 01:00

De senaste månaderna har Plotagon fått mycket uppmärksamhet i media för sin innovativa och roliga applikation för PC och Mac vilken låter användaren skriva en text som direkt omvandlas till en animerad film. Med Plotagons nya julpaket kan du själv dela med dig av av dina, dina vänners och släktens små roliga julhistorier. Skicka julhälsningarna via email, facebook eller andra sociala medier.


- Det roliga med en animerad julhälsning är att du inte är begränsad av vilka julkort som finns i affären. Barnbarnen kan skicka en hälsning till farmor där tomten har tappat bort sina renar, och farmor kan svara med att tomten glömt bort var han lagt klapparna. Kan man skriva kan man göra animerade julhälsningar med Plotagon, säger Jonathan Hise Kaldma, chefsdesigner.


Julpaketet innehåller tomten, tomtemor, ett snötäckt tak, en tomteverkstad och ett vardagsrum med julgran och presenter. Paketet går att köpa direkt från Plotagons webbplats för $3.99 (Ca 25 SEK) och går att kombinera med övriga karaktärer och miljöer i Plotagon.


Plotagon är en ny svensk startup som gör det möjligt för alla att skapa animerad film. Plotagon har bland annat blivit omskrivet i Fast Company som säger ?What's remarkable is not just the idea, but how well the v1.0 product has been implemented. If you can type, you really can use this software.? Plotagon har även blivit omskrivet i Gizmodo, Wall Street Journal, Mashable och Variety.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Jag har en bakgrund inom brett berättande, är utbildad serietecknare och filmscenograf och kom in på Plotagon den vägen. Gillar alla typer av kommunikation! Har egentligen bara bytt bild mot text. Det är väldigt enkelt: så länge det är vasst är det bra. Specialitet i övrigt: kunna väldigt lite om väldigt mycket. Således en jävel på TP.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll