August larsson charkuteri ab - G Möller AB förvärvar 100 % av aktierna i August Larsson Charkuteri AB med varumärket Hemgården

G Möller AB förvärvar 100 % av aktierna i August Larsson Charkuteri AB med varumärket Hemgården

Newsdesk 27/9 16:00

Karlstad 27 september 2016

G Möller AB förvärvar 100 % av aktierna i August Larsson Charkuteri AB med varumärket Hemgården från August Larsson Holding AB.

Möllers lokaler i Ljungby brann ner till grunden den 30 maj 2014. Möllers mest kända produkter var/är ölkorv, grillbrickor och traditionella korvar såsom Prinskorv och Wienerkorv.

Vi är glada att kunna förvärva ett företag med samma värderingar som Möllers, Svenskt Kött och naturligt rökta produkter och med stor respekt för den goda smaken.

?Det är med genuin glädje som vi kommer ta oss an utmaningen att utveckla ett redan välrenommerat företag. Möllers ambition är att tillsammans med tidigare ägare, som kvarstannar operativt i bolaget, att utveckla verksamheten i Råda, Hagfors kommun, och Karlstad. Vi kommer att ta med oss all den kunskap som vi sedan tidigare fått oss till livs inom chark?, säger Johan Svensson, VD G Möller AB.

?Vi är övertygade om att med Möllers som nya ägare kommer vi att bevara och stärka de värden som kännetecknar Hemgårdens produkter. Den lokala förankringen med tillverkning i Råda och Värmland säkras och det känns väldigt bra?, säger Torbjörn Andersson, VD August Larsson Charkuteri AB.

August Larsson Charkuteri AB omsätter ca 100 MSEK och har ca 50 anställda.

För ytterligare upplysningar

Johan Svensson, VD G Möller AB 0046703578077

Torbjörn Andersson, VD August Larsson Charkuteri AB 0046705365402


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status